Persoonlijk

|| Tag || Alcoholtag

Ik ben door Malouย getagd om de alcoholtag in te vullen! In deze blog ga je alles lezen over mijn alcoholgebruik, al drink ik tegenwoordig veel minder dan vroeger, tegen een lekker drankje hoor je mij geen nee zeggen! ๐Ÿ˜‰

OP EEN TERRAS DRINK IK GRAAGโ€ฆ

Ik drink graag een rosรฉ wijntje, het liefst een zoete en fruitige. Zeker met warm weer vind het het heerlijk als hij lekker koud is!

WIJN 4 LIFE OF BEER ALL THE WAY?

Doe mij maar de wijn! Er is bijna geen biersoort die ik wel lust. Het enige wat ik qua bier nog wel lekker vind is een Radler. Als ik mag kiezen tussen bier en wijn, dan kies ik echt voor de wijn!

WAT DRONK JE OP JE 16DE?

Op mijn 16e (jaja, toen mochten we nog legaal drinken als we 16 jaar oud waren ๐Ÿ˜› ) dronk ik breezers en bessen-7up. Ook flรผgels gingen er wel in, eigenlijk heb ik veel mix drankjes wel geprobeerd. Breezers, Smirnoff Ice en WKD was ik wel vrij snel klaar mee, ik hield en houd het nog steeds liever op mixjes en een wijntje. Die wijn begon ik rond mijn 18e ongeveer te drinken volgens mij.

HET SMERIGSTE DAT JE OOIT DRONK?

Ik houd absoluut niet van hele sterke dranken. Denk bijvoorbeeld aan gold strike en tequila. Ik drink graag een drankje, omdat het lekker is, maar hele sterke dranken hoeven dus niet van mij.

WAT DRINK JE OP EEN FEESTJE?

Je kunt mij echt gelukkig maken met een wijntje! Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen drink ik echt geen bier en een mix drankje drink ik ook niet snel op een feestje. Je maakt mij blij met een witte of rosรฉ wijn, zoet en fruitig ๐Ÿ™‚ . Als wij trouwens een feestje hebben, is er altijd รฉรฉn ons tweeรซn die niet drinkt. We hebben toch de verantwoordelijk over een kindje en daarnaast is er altijd iemand die moet rijden.

WAT DRINK JE OP VAKANTIE?

Als we op vakantie zijn, vind ik het leuk om lokale specialiteiten te proeven. De laatste jaren zijn we niet echt naar het buitenland op vakantie geweest, maar hebben we onze vakanties op de camping doorgebracht. Afgelopen jaar deed de Hugo-rosรฉ het erg goed ๐Ÿ™‚ .

ALLEEN DRINKEN MET GELEGENHEDEN OF OOK THUIS?

Van zondag tot en met donderdag drinken wij eigenlijk geen alcohol. Op vrijdag en zaterdagavond drinken we thuis wel eens een drankje, maar lang niet ieder weekend. Op een feestje is รฉรฉn van ons de Bob en de ander kan dan wel een lekker drankje drinken, maar altijd wel binnen de perken. De tijden van dronken worden zijn sinds de komst van onze kleine man echt verleden tijd ๐Ÿ˜‰

Wat drink jij graag?

Dit was de tag! Bedanktย Malouย voor het taggen.ย Kimberly vanย Beebs and Momsย heeft deze tag bedacht dus alle credits gaan naar haar toe.

Bron (uitgelichte) afbeelding(en); Maatla Kebs (Pexels)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.