Brief aan mijn 75-jarige ik…

Brief aan mijn 75-jarig ik…

In de serie blogs over mij heb ik al meerdere weken terug gekeken in de tijd. Het leek me leuk om ook een brief aan mijn bejaarde ik te schrijven! Hier komt ie;


Dag lieve oude ik,

Bron: Kaartje2go

Jeetje wat ben je oud geworden en dat is alleen maar positief bedoeld hoor… Je bent nu 45 jaar ouder dan het moment waarop ik deze brief schrijf, wat een prestatie. Ik hoop echt dat je een mooi leven hebt gehad en vooral dat je hebt leren genieten de afgelopen 45 jaar!

Daan…

Hoe gaat het met Daan? Dat is natuurlijk wel de eerste en meest belangrijke vraag die ik je wil stellen. Hij is ondertussen als ouder dan ik ben op het moment van dit schrijven. Heeft hij zijn zaakjes goed voor elkaar en is hij gelukkig? Misschien ben ik zelfs wel al oma! Ik ben zo benieuwd hé…

Getrouwd?

Ben je na al die jaren nog steeds bij de man van je lezen? Zo ja, dan ben je dus bijna vijftig jaar getrouwd! Bijna tijd voor een groot feest dus! Ja echt ik meen het, je moet het echt vieren, want het is een hele prestatie.

Je leven…

Hoe zou je leven je verder vergaan zijn? Ik hoop dat je gezondheid goed is, evenals die van Menno en Daan natuurlijk. Heb je nog veel van de wereld gezien? Het maakt ook niet uit, als je maar hebt genoten van elke dag die je beleefd hebt. Ik ben benieuwd of je alle dingen hebt gedaan die je wilde doen.

Lieve ik, hoe zou het met je zijn op deze best wel al respectabele leeftijd? De tijd zal het allemaal leren… Dikke kus van je nog jongere versie!


De toekomt

Denk jij wel eens na over de toekomst? Hoe zit je het voor je als je later oud bent? Ik ben heel nieuwsgierig naar hoe het leven verder gaat lopen, maar ja, we kunnen nou eenmaal niet in de toekomst kijken!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.