Persoonlijk

Dat was een jaar bloggen!

Ja ja, je leest het goed! Een jaar bloggen zit erop! Wat heb ik ontzettend veel geleerd het afgelopen jaar en wat beleef ik er een plezier aan! Dat is het belangrijkste van allemaal natuurlijk. Nu beken ik wel dat mijn blog eigenlijk een paar weken geleden al jarig was, maar doordat ik steeds zo ziek was, is deze blog erbij in geschoten. Toch wilde ik er nog wel even bij stilstaan en daarom kan je vandaag lezen over hoe ik het afgelopen jaar ervaren heb en wat mijn doelen voor de toekomst zijn!

Bloggen

Bloggen, een aantal jaren geleden heb ik het al eens gedaan. Ik zat op dat moment in het traject voor een maagverkleining en wilde het van me af schrijven. Via een blog hield ik iedereen op de hoogte, maar toen alles afgerond en klaar was ben ik ermee gestopt. Toevallig vond ik afgelopen week alle blogs terug op de harde schijf, misschien dat ik ze hier ooit nog een keer ga plaatsen. Ben wel benieuwd trouwens hoe jullie dat zouden vinden! Maar goed, eigenlijk is het schrijven al die tijd blijven kriebelen. Vorig jaar had ik een rotperiode achter de rug en moest echt iets vinden waar ik energie en plezier uit kon halen. Iets dan van mij was. Ik kwam weer op bloggen uit, koos uiteindelijk de naam Happinessfrommeย en ben aan de slag gegaan.

Waar moest ik beginnen?

Het kopen van een domeinnaam was de eerste stap. Lang leve Google, want het was wel een zoektocht. Uiteindelijk had ik een fijne aanbieder gevonden, die me altijd met alles geholpen heeft. Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik ondertussen overgestapt ben, want ik had toch echt meer ruimte nodig op het web ๐Ÿ˜‰ . Ik moest het programma leren kennen waar ik mijn blogs in schrijf, social media aanmaken, me druk maken om een lay-out en afbeeldingen. Er kwam zoveel bij kijken! Afgelopen jaar heb ik ontzettend veel geleerd, ik heb alweer veel dingen veranderd en heb ook de nodige fouten gemaakt. Ach, daar leren we van toch! Of het makkelijk was? Nee niet altijd, maar wel heel leuk om te doen!

Wat heb ik bereikt?

Ik had geen doel voor ogen. Ik wilde lekker schrijven, leuke blogs maken en veel nieuwe dingen leren. Dat is gelukt en dat niet alleen. In een jaar tijd is mijn blog groter geworden dan ik ooit had durven dromen. Als ik zie hoeveel mensen er mee lezen, dan doet me dat goed. Daarnaast mag ik leuke producten reviewen en heb ik soms een betaalde samenwerking, dat had ik al helemaal nooit durven hopen. Of het winstgevend is? Nou nee, op dit moment kan ik er (nog) niet van rondkomen, een leuk extra’tje zeg maar, ik kan in ieder geval alle kosten dekken die ik maak. Raar om te zeggen misschien, maar ik ben er best trots op, op wat ik heb bereikt afgelopen jaar.

Doelen

Tja, voor volgend jaar wil ik toch wel wat doelen stellen! Ik zou het top vinden om nog meer lezers te krijgen die ik kan informeren, inspireren en vermaken. Een puntje waar ik zelf nog aan moet werken is echt het contact met lezers, daar moet ik meer de tijd voor nemen. Verder wordt Happinessfromme vanaf januari een echt bedrijfje! Hier vernemen jullie verder niets van hoor, maar achter de schermen is het goed om het zo te regelen. Vanaf januari ben ik dus eigen onderneemster! Een uitdaging, waarbij ik weer veel nieuwe dingen moet leren, maar ook weer erg leuk! Verder hoop ik ook volgend jaar weer leuke acties te kunnen organiseren, want eerlijk is eerlijk, dat voor Sinterklaas spelen, dat vind ik echt mega gaaf! Net als het reviewen en recenseren van al die leuke dingen trouwens.

Wat vinden jullie?

Nou, veel over mij dus! Maar waar ik ook benieuwd naar ben is wat jullie van Happinessfromme vinden. Wat vinden jullie leuk om te lezen en wat minder? Moet het meer persoonlijk, of informatief, of vind je dit een mooie balans? Zijn er ook dingen die je nog heel graag terug wilt lezen? En wat zou je ervan vinden als ik mijn blogs van rondom mijn maagverkleining plaats? Ik ben echt super benieuwd, dus ik zou het super vinden als jullie onder deze blog een berichtje achter laten.

Ik geniet

Ik heb genoten
Ik geniet
Ik ga genieten

Dat is wat ik deed, doe en ga doen! Ik haal zo ontzettend veel energie en plezier uit mijn blog en ik hoop dat ook jullie het leuk vinden. Zolang ik het leuk vind, ga ik ermee door. Betaald of niet, dat is niet mijn prioriteit (al is het wel een fijne bijkomstigheid om kosten te dekken), als het maar leuk blijft.


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram,ย Bloglovin of Pinterest?


2 Comments

 • Will

  Al weer een jaar? Van harte gefeliciteerd! Hoop dat je het nog heel lang leuk zult vinden om te doen.
  Ik vind het in ieder geval erg gezellig. Ik lees je blogs graag.
  Een blog over je maagverkleining zou ik graag willen lezen.
  Dat moet een spannende tijd voor je geweest zijn.
  Ik ken ook iemand die een maagverkleining heeft gekregen, daar hoor ik ook nogal eens wat over en hoe moeilijk ze het heeft gehad in het begin.
  Ben dus heel benieuwd.
  We zullen het wel lezen, hoop ik.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.