Dat was schrikken!
Persoonlijk

Dat was schrikken! Hoe gaat het nu?

Wie Happinessfromme op Facebook volgt heeft het waarschijnlijk wel gelezen, maar ik heb nooit een bericht op de blog geplaatst besef ik me nu! Het was de afgelopen week erg stil en dat had een reden… Afgelopen dinsdag kreeg ik namelijk de schrik van mijn leven toen mijn man mij op het werk belde dat hij en Daan een ongeluk gehad hadden! Vandaag vertel ik jullie hoe het nu gaat…

We hebben een ongeluk gehad…

Dinsdag was ik met die hitte lekker aan het werk. De airco stond aan en het was prima te doen! Totdat de telefoon ging, ik dacht dat is vast iemand die wil weten of er nog bier is (want daar had ik die dag al vaker een belletje over gehad), maar het was mijn man. Hij had al een paar keer op mijn mobiel geprobeerd, maar ik was druk bezig, dus de telefoon lag achter. Ja zegt ie: “we hebben een ongeluk gehad”. Ik raakte direct in paniek en kreeg maar de helft mee van wat hij zei.

Ik wil er heen!

Het eerste wat ik dacht was: “ik wil er heen”! Maar goed, ik was wel aan het werk… Ik heb direct een berichtje in onze groepsapp gestuurd en ik ben zo dankbaar dat mijn collega’s er direct aan kwamen! ร‰รฉn van mijn collega’s werkt ook bij een winkel in hetzelfde centrum en ze kwam er direct aan… Was ook geen overbodige luxe, want ik was echt in paniek. Toen ze er was belde ik Menno weer en hoorde ik dat Daan in de ambulance was. Gelukkig was het alleen ter controle, maar ik schrok me wild. Ze is bij me gebleven tot mijn andere collega me overnam en ik naar huis kon.

En dan begint het regelen…

Het ongeluk gebeurde aan het einde van onze straat. Menno had ons buurmeisje gebeld en die heeft Daan bij het ongeluk weg gehaald. Toen ik thuis kwam ben ik eerst even gaan vragen hoe het ging, maar hij was aan het Mario Karten en had super veel lol! Alles ging goed met hem en ik besloot eerst naar Menno te gaan. Ik was namelijk erg bang dat Daan door mijn paniek ook in paniek zou raken. Aangekomen bij de auto wist ik al dat het niet best was, maar ik ben ook heel blij dat met mijn alles goed gaat! We hebben de belangrijkste spullen eruit gehaald en gewacht totdat hij weggesleept werd.

Maar na het wegslepen begon het pas… Regelen, regelen, regelen. We hebben rechtsbijstand in moeten schakelen (wat ben ik blij dat we die verzekering hebben) en ik ben erg benieuwd naar de uitkomst! Maar naast dingen regelen moest er ook vervoer geregeld worden. Manlief heeft namelijk aardig wat afspraken bij artsen staan. Gelukkig kon mijn opa’tje mee…

Verwerken…

Daan leek het aardig goed te kunnen verwerken. Wel merkte ik dat hij opstandig was (maar goed dat is een 3 jarige wel vaker). Er leek iets dwars te zitten en dit kwam er de avond na het ongeluk ook allemaal uit. Hij was ontroostbaar en super boos. Heel sneu om te zien, maar ik ben wel heel erg blij dat het er allemaal uit is gekomen. Beter zo dan dat hij alles op gaat kroppen! Vooral de beertjes die hij gekregen hebben, hebben veel voor hem gedaan. Een super initiatief vind ik!

Ik ben super blij dat met de heren alles goed is, maar baal er wel van dat de auto total loss is ๐Ÿ™ Dat blik is natuurlijk niet het belangrijkste, maar wel zwaar k*t natuurlijk….


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.