Persoonlijk

Mijn droom voor Daan is…

Dromen voor je kroost.

Als je aan kinderen begint, dan heb je daar beeld bij. Voor de korte termijn en voor de lange termijn. Met andere woorden, wat is mijn droom voor Daan?

Gezondheid en gelukkig zijn!

Het klinkt misschien heel cliche en dat mag ook, want ieder mens verdient het immers om in een goede gezondheid te leven en zich gelukkig te voelen.

Mijn droom voor Daan is dan ook dat hij zijn leven lang gezond blijft en gelukkig is met zijn leven. Hoe hij het geluk voor zich ziet, dat laat ik totaal aan hem, want ieder mens is op zijn eigen manier gelukkig.

Mijn hoop op zijn toekomst.

Zoals ik hierboven al schreef moet Daan zelf uit gaan vinden waar hij gelukkig van wordt, maar desondanks mag ik al mama zijnde ook wel dromen over zijn toekomst.

Ik hoop dat hij een hechte groep vriendin om zich heen bouwt, een leuke studie volgt en vervolgens een baan vind die ook echt bij hem past.

Het zou leuk zijn als hij een leuke vrouw vind en ik oma mag worden in mijn leven. Een man is natuurlijk ook helemaal prima, maar dan hoop ik nog steeds dat ik ooit oma mag worden!

Steun

Mocht Daan dit ooit lezen, dan wil ik hem zeggen;

Lieve schat, papa en mama zullen er altijd voor je zijn en helpen waar we kunnen. We hopen dat je je dromen najaagd en het geluk vind.

Daan steunen vind ik erg belangrijk, niet alleen in tijden dat het allemaal goed, maar ook als het even tegen zit. Ik hoop dat hij geen rare dingen uit gaat halen en zich over het algemeen goed kan gedragen in de samenleving. Zeker in de pubertijd springen kinderen wel eens uit de band. Dat hoort erbij, als het maar binnen de perken blijft.

Heb jij dromen voor je kind?

Ik ben er wel heel benieuwd naar of jij specifieke dromen voor je kind hebt. Of sta je er een beetje net als mij in?

[AdSense-A]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.