Geleerd van mijn partner nu we ouders zijn
Persoonlijk

Geleerd van mijn partner nu we ouders zijn…

Heb ik iets geleerd van mijn partner nu we ouders zijn? Ik kan daar volmondig ja op zeggen, want Menno heeft mij veel dingen geleerd sinds Daan geboren is.

Op een gegeven moment kom je in je relatie op een punt dat je weet dat je graag kinderen wilt. Ik wilde altijd al jong moeder, maar een zwangerschap bleef uit. Gelukkig hebben wij doorgezet en zijn wij via een medisch traject toch zwanger geworden! Kleine Daan ging groeien in buik. In deze periode heb ik al ervaren dat we elkaar voor de volle honderd procent steunen, ook in de moeilijkere tijden. We hadden elkaars steun echt nodig en hoe moeilijk het soms ook was in de periode voor de zwangerschap, we waren en voor elkaar.

Wat heb ik geleerd van mijn partner nu we ouders zijn?

Tja, ik kan hier wel een hele lofzang over mijn partner gaan houden, omdat hij echt super veel doet, maar of jij daarop zit te wachten? Ik zal het daarom kort houden…

Onvoorwaardelijke liefde

Van mijn partner heb ik geleerd wat onvoorwaardelijke liefde is. Na de geboorte van Daan belandde ik in een postnatale depressie. Menno heeft mij laten zien wat onvoorwaardelijke liefde is, zowel tegenover mij als tegenover Daan. Dit heeft mij erg geholpen om uit de depressie te komen.

Netheid

Ik ben best een sloddervos. Door de rommeltjes kreeg ik ook rommel in hoofd. Menno is juist heel erg netjes. Super handig als je als vrouw zijnde niet zo van het huishouden houdt natuurlijk, maar ik heb gemerkt dat het fijn is als alles netjes zijn plekje heeft. Het geeft rust in mijn hoofd en ik heb meer tijd voor Daan.

Wat heeft hij van mij geleerd?

Zoals ik hierboven al schreef heb ik veel geleerd van Menno. Natuurlijk heb ik niet alleen van hem geleerd, maar hij heeft ook dingen van mij geleerd nu we ouders zijn!

Plannen

Plannen is een sterk punt van mij, maar Menno mist dat een beetje. Toch moet je met een klein kindje echt wel plannen, want anders loopt je vast aan het einde van de dag. Hij heeft mij geleerd hoe je een dag het beste kan plannen en het gaat nu super goed!

Praten

Praten is belangrijk, maar niet iets wat Menno echt deed. Toch moet je in een relatie blijven praten, zeker als er een kindje komt. Wij liggen aardig op รฉรฉn lijn met de opvoeding, maar verschillen soms ook van mening. Waar Menno in het begin snel deed wat ik wilde, praten we er nu over en komen we samen tot een conclusie.

Conclusie

Sinds de geboorte van Daan hebben we elkaar goede eigenschappen proberen over te nemen. We hebben bovenstaande dingen en waarschijnlijk nog veel meer van elkaar geleerd. Menno is super vader, die er ‘s nachts uit ging voor de fles en vaak een luier verschoond. De mannen zijn dol op elkaar en kunnen heerlijk met elkaar stoeien! Ik ben trots op ze en hoop dat we de komende jaren nog veel meer van elkaar gaan leren.

Wat hebben jij en je partner van elkaar geleerd na de geboorte van jullie kindje?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.