Persoonlijk

Gelukkig Nieuwjaar & Goede Voornemens

Zo, dat was 2020! Een jaar dat iedereen zich nog lang zal herinneren… Op naar een nieuw jaar, want hopelijk gaat 2021 ons meer goeds brengen! Na de terugblik op 2020 aan het begin van deze week, is het nu tijd om vooruit te kijken! Op naar een fantastisch 2021!

Gelukkig nieuwjaar!

Laat ik allereerst beginnen met jullie een gelukkig, gezond en fantastisch nieuwjaar te wensen! Ik hoop dat iedereen een mooi doelen voor zichzelf kan stellen. Dat alle mensen iets positiefs op de agenda van 2021 zetten en dat je er een topjaar van kunt maken. Het jaar begint natuurlijk niet heel fijn, maar alles wordt op den duur echt wel weer anders…

Ik ga er dus echt vanuit dat alles er weer wat positiever uit gaat zien dit jaar! Of anders gezegd, laten we ons met zijn allen vooral iets vriendelijker naar elkaar toe gedragen. Welke mening je ook hebt, probeer een iedereen in zijn waarde te laten. Als de algemene sfeer niet meer zo grimmig is, zal je zien dat alles ook direct een stuk positiever aan gaat voelen!

Goede voornemens

Over het algemeen ben ik niet zo van de goede voornemens. Meestal wordt het toch niets en dan voel ik me weer zwaar k*t. Het clichรฉ voornemen “afvallen” sla ik sowieso over. Ik geef er liever een andere draai aan!

Ik heb mijzelf het doel gesteld om mijn eetpatroon goed in kaart te brengen. Niet alleen het eten, maar ook de emoties die ik daarbij voel. Daarnaast is het wel mijn voornemen om, als het straks weer mag, iedere week te gaan squashen. Dat vergt een beetje motivatie van zowel mij als mijn squashmaatje, maar ik ga er helemaal voor! Ik vind het namelijk heerlijk om lekker tegen die bal aan te meppen… En daarnaast is het ook nog eens super gezellig, ook niet onbelangrijk.

Veel meer spannends dan dit is het niet… Het belangrijkste voor mij is dat ik mijzelf gelukkig voel, dan komt de rest vanzelf!

Doelen?

Voor 2021 heb ik mijzelf niet echt doelen gesteld. Ik heb wel een hele grote wens, waarvan ik hoop dat die dit jaar in vervulling gaat. Of het gaat lukken, daar heb ik geen idee van! Als het gelukt is, dan laat ik jullie het zeker weten! Verder werk ik lekker verder aan mijn eigen bedrijf. Al het goede komt langzaam en daarnaast is plezier ook heel belangrijk! En plezier, dat haal ik zeker uit de blog..

Ik hoop dan ook dat jullie mee blijven lezen. Mocht je een keer iets van mij willen weten, iets speciaals willen lezen of iets anders kwijt willen, dan mag dat natuurlijk altijd! Ook in het nieuwe jaar ga ik mijn best doen om weer allemaal leuke berichten te plaatsen!

Heb jij een goed voornemen voor 2021?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


Bron (uitgelichte) afbeelding(en); Pexels

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.