Happinessfromme in 2019!

Happinessfromme in 2019!

Goedemorgen allemaal! Iedereen een beetje bekomen van de jaarwisseling? Hier wel, al moet ik wel zeggen dat het met een peuter allemaal net even wat zwaarder valt dan toen we nog samen waren 😉 . Het is niet erg hoor, gewoon even doorbijten! Vandaag staat er iets spannends op de planning, wat vertel ik je in deze blog.

Happinessfromme in 2019

Ik heb zitten denken, moet ik dingen veranderen op de blog? De laatste tijd zijn er al aardig wat dingen veranderd natuurlijk. Zo heb ik een nieuw thema waar ik (bijna) helemaal tevreden over ben en ben ik van de kleur groen overgestapt naar een soort gouden tint. Ik ben er blij mee en het geeft me weer een frisse boost zo in het nieuwe jaar. Natuurlijk heb ik ook mijn blogplanning even onder de loep genomen. Werkt het allemaal nog voor mij zoals ik het doe? Zijn er dingen waar ik liever niet meer over schrijf of missen er juist dingen? Eigenlijk ben ik best heel tevreden met hoe het gaat, dus ik laat het eerst zo. Veranderingen kunnen immers het hele jaar door en niet alleen in het nieuwe jaar 😉 .

Het is officieel

Op een gegeven moment kwam ik op een punt dat ik moest beslissen wat ik wilde met mijn carrière. Een nieuwe baan in loondienst of misschien voor mezelf beginnen? Nu kan ik van mijn blog alleen echt (nog) niet leven, maar er zit wel veel tijd in. Tijd die ik er graag in stop, omdat het mij energie geeft! Wat zou het gaaf zijn om er mijn werk van te kunnen maken. Maar, om groot te worden moet je groot denken! Aangezien ik in de loop van dit jaar ook met mijn werkzaamheden van VA (virtual assistant) ga beginnen, is de stap naar de Kamer van Koophandel een hele logische in mijn situatie. Vandaag staat er dan ook een afspraak bij de KvK op de planning, zodat ik vanaf gisteren ingeschreven sta en vanaf dan dus ook zzp’er ben! Het klinkt zo bizar, maar het is gewoon echt zo! Deze inschrijving heeft op de blog trouwens geen invloed hoor, het zijn alleen achter de schermen zaken die ik bij moet houden en moet regelen.

Weet je waar manlief trouwens helemaal blij mee is? Met het Makro pasje 😉 . Binnenkort dus maar een uitje naar de Makro plannen!

Niet veel veranderingen dus… Zou jij wel graag iets (anders) willen zien op de blog? Laat het me gerust even weten! Ik vind het altijd leuk om naar nieuwe ideeën te kijken.


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


4 thoughts on “Happinessfromme in 2019!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...