Persoonlijk

Even voorstellen!

Hey, hallo! Wat leuk dat je er bent!

Ik zal me eerst eens even voorstellen…

Mijn naam is Nadia, ik ben 30 jaar oud, moeder van een zoontje van drie en getrouwd met een geweldige man ;). Mijn hobby’s zijn lezen, creatief bezig zijn en heel veel leuke dingen doen met het gezin. Een baan in loondienst heb ik op dit moment niet, ik geniet van de tijd met mijn zoon en steek ontzettend veel tijd in deze blog, Happinessfromme.

Happinessfromme is een Mama & Lifestyle blog. Ik schrijf over een heleboel verschillende dingen, veel dingen over de zwangerschap en kinderen, persoonlijke blogs en leuke samenwerkingen. Daarnaast zijn er andere categorieën die geregeld terugkomen; Home&Interieur, Mode&Beauty, Speelgoed&Spelletjes, Reviews en veel Recensies.

Ik vind het heerlijk om te schrijven, het zorgt ervoor dat ik echt kan ontspannen. Daarnaast vind ik het ook een uitdaging om iedere keer weer een leuke blog te maken over een onderwerp waar ik het nog niet (veel) over gehad heb. Een leerproces is het ook, want ik ontdek steeds weer nieuwe mogelijkheden. Erg leuk en ik haal er ook onwijs veel energie uit!

Nu schrijf ik al over veel onderwerpen, maar heb jij een onderwerp waar je graag een blog over zou willen zien of heb je vragen aan mij? Stuur dan gerust eens een mailtje naar nadia@happinessfromme.com !

Hopelijk zie ik je nog eens terug op mijn blog.


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, InstagramBloglovin of Pinterest?

Voor bedrijven en/of samenwerkingen. Klik hier voor mijn mediakit.

27 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.