happy birthday to me - cupcake taart
Persoonlijk

Happy Birthday to me, 33! Feestje… of toch niet?

Happy Birthday to me! Hieperdepiep… Hoera!!! Vandaag mag ik denkbeeldig 33 kaarsjes uitblazen. Ik geef niet zo heel veel om leeftijden, je bent zo oud als je je voelt toch? Maar goed, vandaag ben ik dus 33 geworden, ik vind het wel een mooi getal eigenlijk. Mijn verjaardag vierde ik altijd met een groot feest of we deden iets anders speciaals, hoe anders is dat dit jaar! Toch ga ik er een fijne dag van maken…

Daan heeft vakantie en is dus gezellig de hele dag thuis. Ik heb nog geen idee wat we gaan doen, maar het is wel gezellig dat ik niet alleen ben natuurlijk! Want deze verjaardag is anders dan alle andere verjaardagen… In deze blog blik ik even terug op andere jaren en maak ik stiekem vast plannen voor een volgens feestje!

Happy birthday to me!

Ballonnen, slingers, cadeautjes, visite en drank… Klinkt als een fantastische verjaardagsfeest! Mijn verjaardag vierde ik altijd met een groot (thema) feest. Sinds ik samen met manlief ben, vieren we onze verjaardag samen (want hij is ook in februari jarig). Hoe meer zielen, hoe meer vreugde denk ik altijd maar! Dat dat nu niet kan mag logisch zijn, maar net als al die andere mensen vind ik het natuurlijk wel heel jammer!

Gezelligheid

Onze feestjes vond ik altijd heel gezellig, zeker van de voorbereiden kon (en kan) ik echt genieten! We huurden een grote tent, die we ondertussen zelf maar aangeschaft hebben. Tafels en stoelen erin, lampjes aan, kacheltje erin (wel fijn in de winter), muziekje erbij en natuurlijk lekkere hapjes en drankjes!

Bovenstaande foto illustreert een beetje hoe de tafel met drankjes er uitzag… De Canei doet al een tijdje niet meer mee en is omgewisseld voor wat sterkere drankjes (mixjes). Het waren gezellige avonden (nachten) en ik kijk er dan ook echt met veel plezier aan terug! Qua hapjes had ik altijd wilde plannen, maar de frikandel hapjes deden het altijd goed, dus daar maakte ik altijd een grote bak vol van en verder wat standaard hapjes en knabbels.

Thema!

Ik houd dus wel van een thema feestje! Aangezien wij rond Carnaval jarig zijn, is dat natuurlijk een top thema! Ook een terugkerend thema trouwens… Het had mij dit jaar erg leuk geleken om weer eens een carnavals feestje te organiseren, want sinds Daan geboren is, zijn de feestjes wel wat minder geworden.

Natuurlijk deden we zelf ook ons best op een leuke outfit! Menno was samen met een collega een bierflesje (hoe toepasselijk ook) en ik koos voor een hippie outfit, lekker kleurig! Het leukste vond ik altijd om te zien hoe leuk iedereen verkleed was…

Afgelopen jaren

Ik vertelde hierboven al dat sinds we ouders zijn de feestjes iets minder heftig zijn (mis ik wel hoor!). Vorig jaar hadden we tijdens mijn verjaardag een weekendje weg geboekt (toen kon dat nog net). Menno had voor mij een super toffe taart geregeld (zie de foto bovenaan deze blog) bij een collega van hem! Aangezien ik helemaal weg ben van Blond Amsterdam en cupcakes, had ze een een hele grote cupcake in het thema van Blond Amsterdam gemaakt.

Helaas werd ik ziek…

Helaas was ik tijdens dat weekend heel ziek. Wij dachten dat het door de muren van het huisje kwam, dat was een soort samengeperst materiaal, maar achteraf was ik gewoon echt ziek. Mijn ouders waren op visite en hebben mij mee naar huis genomen, Menno en Daan bleven op het vakantiepark. Ik vond het verdrietig, maar ik kreeg gewoon echt geen lucht.

Toch een fijne dag!

Op mijn verjaardag zou een goede vriend komen en hij heeft mij bij huis opgepikt en samen zijn we weer naar het vakantiepark gereden. We hebben een super leuke dag gehad, we gingen bowlen, uit eten en spelen in de speelhal! Ik heb er mooie herinneringen aan, maar ik werd steeds zieker en ben dus ‘s avonds ook weer meegereden naar huis.

Destijds werd er nog niet op Corona getest, maar zo ziek ben ik nog nooit geweest. Sinds die tijd heb ik altijd last van mijn benauwdheid gehouden helaas. Maar goed, ondanks dat hebben we toch een heel fijn weekend gehad en Daan heeft er nog altijd over.

22 februari, happy birthday to me!

Dit jaar dus een Corona verjaardag, best wel saai, maar iedereen heeft dit natuurlijk! Terug denken aan alle toffe verjaardagen die ik al heb gehad, maakt dat ik mij toch ook echt wel jarig voel vandaag! Vanavond drink ik er maar een borrel op, met een stukje zelfgemaakte fudge natuurlijk!

Happy Birthday to me, PROOST!


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.