Persoonlijk

Het was stil…

Lang niets gezien of gehoord hé! Nu kan ik allerlei reden op gaan sommen waardoor het hier zo rustig was, maar eigenlijk komt dat alleen maar doordat het heel goed met me gaat! Huh? Wat zeg je daar nu? Ik ga het je in dit bericht uitleggen en ook direct vertellen wat je de komende tijd dan wel kunt verwachten!

Het was stil…

De afgelopen tijd kwam er heel sporadisch een blog online, maar niet veel. Zeker niet dagelijks zoals je van mij gewend was en dat komt dus doordat het hier zo goed gaat!

Als je mij al lang volgt, dan weet je dat ik ooit begon met bloggen toen ik niet zo lekker in mijn vel zat. Het is een heerlijke manier van je af te schrijven! Destijds piekerde ik veel en was ik veel thuis, heerlijk dus om even achter de laptop te kunnen kruipen!

Maar nu gaat het dus allemaal heel goed! Ik zit goed in mijn vel en mijn dagen zijn drukker dan ooit! Zo druk, dat er gewoon niet altijd tijd is om een bericht te schrijven. Vaak zit ik in dubio, iets leuk met Daan (en manlief) doen, of toch maar aan het werk voor de blog? Lange tijd heb ik niet kunnen genieten van mijn mannen, erg jammer en ik ben dat nu driedubbel aan het inhalen! Ik kies dus voor de leuke dingen en daardoor was het de afgelopen weken wat rustiger hier…

Maar eerlijk is ook eerlijk!

Natuurlijk moet ik wel eerlijk tegen me zelf blijven en die eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik het bloggen echt ontzettend mis! Vanmorgen ben ik dus lekker achter laptop gekropen met een kop thee. Ik heb al mijn lijstjes maar eens bijgewerkt en heb aardig wat werk liggen! Een stapel met prachtige boeken, die ik overigens wel lekker gelezen heb in de afgelopen weken. Daar ga ik me dus eerst maar eens op concentreren de aankomende weken!

Ik ben nog een beetje aan het worstelen met hoe ik het één en ander vorm ga geven. Elke dag bloggen ga ik niet meer doen, ik wil ook een beetje ruimte in mijn dagen houden. Waarschijnlijk worden het 3 à 4 artikelen in de week, geen vluchtige berichten, maar berichten waar ik echt rustig de tijd voor heb genomen. Kwaliteit voor kwantiteit zeg maar!

Geen verplichtingen

Iets wat ik heel belangrijk vind, is dat ik het plezier in het schrijven houd. Geen verplichtingen, maar gewoon lekker met de blog bezig zijn op een ongedwongen manier. Natuurlijk blijf je leuke recensies en reviews terug zien, want dat vind ik zelf veel te leuk om te doen! Wel zie je minder samenwerkingen. Ik merk dat ik de laatste tijd veel berichten krijg om samen te werken, maar bedrijven lijken echt te denken dat ik voor een habbekrats hun lijst met eisen afwerk. Veel dingen wijs ik dus af, want ik wil niet dat Happinessfromme een online reclamezuil wordt. Voor jullie maakt dit natuurlijk niets uit, maar ik wil er wel mee zeggen dat ik alleen voor samenwerkingen kies waar ik echt achter sta, waar ik plezier uit haal en dingen waarvan ik denk dat lezers er ook echt iets aan hebben.

Dus nu?

Het was stil, maar dat zal veranderen. Ik ga jullie echt niet vol spammen, want ik moet echt alles nog schrijven, maar jullie gaan wel af en toe weer een berichtje van mijn voorbij zien komen! Soms een persoonlijke update, een artikelen over de ontwikkeling van jezelf of kinderen, een leuk uitje of een recensie… Eigenlijk allemaal dingen die je al van mij gewend bent, alleen dan minder vaak. Ik wil lekker kunnen schrijven, zonder al te veel verplichtingen en vooral gebruik maken van de energie die ik krijg door het schrijven van berichten.

Hoe gaat het met jullie trouwens? Langzaamaan gaan we richting de donkere maanden, maar wel met leuke feesten! Hebben jullie daar al een beetje zin in? Ik wel!


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.