Houden van
Persoonlijk

Houden van, wanneer doe ik dat het meest van Daan?

Ik houd natuurlijk altijd heel erg veel van Daan, maar op sommige momenten laat hij mijn hart gewoon echt smelten. In deze blog, die ik al eens schreef toen ik net begon met bloggen, vertel ik je over die extra speciale momenten.

Houden van, wanneer doe ik dat het meest van Daan?

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen houd ik altijd van mijn kleine boef, maar soms zijn er momenten dat hij mijn hartje echt doet smelten. Die momenten wil ik graag met jullie delen.

Dat moment dat hij ‘s morgens zijn broodje met mij komt delen.

In de ochtend kan ik echt geen brood eten, meestal drink ik dan een beker thee of melk en eet ik later in de ochtend een broodje. Daan krijgt wel altijd direct een broodje en hij wilde hem nu een paar keer al met mij delen. Ik heb uitgelegd dat mama later eet en dat dit broodje van hem is. Volgens mij snapt hij het nu, maar ik vond het zo super lief!

Spontane knuffels!

Op zich is Daan wel een echte knuffelkont, als ik hem pak om lekker bij me te zitten dan vind hij het heerlijk. Er zijn ook momenten waarop hij gewoon lekker aan het spelen is, hij op staat en naar mij loopt om een kus of knuffel te geven. Dat vind ik ook zo ontzettend lief!

Als papa of mama niet opschiet…

Als we met zijn drieën weg zijn, dan gebeurd het wel eens dat één van ons nog even ergens staat te kijken en de andere vast met Daan verder loopt. Daan kan dan heel boos worden of zelfs in paniek raken, omdat niet iedereen mee is. Ik vind het ontzettend lief, maar die verantwoordelijkheid is natuurlijk helemaal niet voor hem.

Houd ik alleen op deze momenten van Daan?

Nee natuurlijk niet. Ik zal altijd van hem houden. Dit zijn alleen wat momenten waarop ik besef dat ik toch echt wel weg kan smelten als ik naar mijn kereltje kijk!

Houden van, heb jij ook momenten waarop je beseft dat je ook echt wel super veel van je kindje houdt? Welke momenten zijn dat bijvoorbeeld? Ik ben wel heel nieuwsgierig…

Volg jij Happinessfromme al op Facebook, InstagramBloglovin of Pinterest? [AdSense-A]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.