Persoonlijk

Help! Ik kan het even niet vinden…

Grrr… ik heb een soort van blogdip lijkt het wel! Na de mama challenge vind ik het lastig om mijn draai weer te vinden met nieuwe artikelen schrijven. Ik vind het vervelend… maar wat kan ik er dan doen? Juist… gewoon gaan doen en kijken wat er van komt! Tijd voor een plan of gewoon wat aanrommelen?

Een blogdip…

Ik heb het al een keer eerder gehad, dat ik compleet inspiratieloos was! Toen ben ik gewoon lekker door gegaan met het opschrijven van dingen die in mij opkwamen. Het paste niet altijd bij de blog, maar het zorgde er wel voor dat ik weer op nieuwe ideeรซn kwam! Het werkte prima voor mij en ik denk dat ik dat deze keer maar gewoon weer moet doen…

De planning

Als je mijn blog al langere tijd leest, dan heb je misschien wel al een patroon in mijn berichten ontdekt ๐Ÿ˜‰ . Ik werk namelijk volgens een bepaalde planning. Dat doe ik om aan aantal redenen;

 • Voor mezelf heb ik een houvast, ik weet wat ik nog moet doen.
 • Bij opdrachten kan ik aangeven wanneer ik een artikelen zou kunnen plaatsen.
 • De onderwerpen probeer ik lekker af te wisselen (dus niet 3 samenwerkingen achter elkaar, maar mooi verspreid).

En die planning… die gaat me nu ook helpen! Er lopen natuurlijk een aantal leuke rubrieken waar ik nog lekker mee verder kan. Dit zorgt ervoor dat er niet niks online komt en dat er ook nu nog steeds een leuke variatie in berichten blijft. Daarnaast geeft het mezelf de ruimte om weer inspiratie op te doen. Het is er nu niet, maar dat kan over een week gelukkig zomaar weer anders zijn!

Dus, het plan!

Het plan is dus gewoon lekker doorwerken volgens de planning. Op het moment dat je dit bericht lees, stond er eigenlijk een informatief artikel gepland, maar ik wist het gewoon niet! Ik ben gaan schrijven en kwam tot deze blog en eigenlijk hรฉ, komen er nu gewoon alweer ideeรซn in mij op! Hoe leuk is dat! Nu kan ik deze tekst natuurlijk verwijderen en met een nieuw idee aan de slag gaan, maar eigenlijk vind ik het ook wel leuk om dit met jullie te delen! Een kijkje achter de blog ๐Ÿ˜‰

Is er een onderwerp waar jij graag over wilt lezen? Iets persoonlijks of misschien een informatief artikel? Laat dan vooral een berichtje achter!


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Bron uitgelichte afbeelding;


17 Comments

 • Nicole Orriรซns

  Zo’n blogdip heb ik ook wel eens gehad, en is inderdaad vervelend. En hoe harder je probeert om ideeรซn te krijgen, hoe meer je hoofd dichtklapt is mijn ervaring. Gelukkig gaan ze meestal van zelf weer voorbij : )

 • Mieke

  Wat balen, zoโ€™n blogdip! Wel heel herkenbaar en bij mij werkt het dan om er even aan toe te geven en de blog even rust te geven. Naar verloop van tijd komen dan weer gedachtes als: โ€˜Hier zou ik eigenlijk een blog over moeten schrijvenโ€™ en yes, daar is de inspiratie weer ๐Ÿ˜‰
  Succes en schrijf ze! Xx

 • Mandy

  Heel vervelend maar ik denk dat het er bij hoort, als ik iets in mijn hoofd heb, begin ik er direct aan, weet ik het niet meer verder dan sla ik hem op als concept, 3 gepubliceerde blogs verder heb ik ineens weer inspiratie om die ene blog op te pakken, heel vreemd soms. Lekker rustig aan doen!

 • Marieke

  Eigenlijk schrijf ik alleen recensies/reviews op mijn blog dmv samenwerkingen, maar mijn lijstje met samenwerkingen is nu wel erg kort. Ik moet nu ook zelf onderwerpen gaan bedenken of reviews schrijven van producten die ik zelf in huis heb. Maar ‘s even over nadenken ๐Ÿ˜‰

 • Caroline

  Gun jezelf een blogtip. Het is een signaal dat het je aan inspiratie en motivatie ontbreekt. En die kun je weer terugwinnen door te focussen op andere zaken en vooral leuke dingen doen!

 • Renata Feyen

  Ja het is niet altijd eenvoudig om iets te vinden om over te bloggen – ik ga altijd eens naar Etsy kijken voor fashion items of andere – dat past gelukkig goed bij mijn blog ๐Ÿ™‚

 • Wanda

  Zo te horen is je blogdip van tijdelijke aard! Zo’n planning wil dan inderdaad wel helpen, maar kan natuurlijk ook tegen werken omdat je het gevoel hebt dat je dan over een bepaald onderwerp moet schrijven maar gelukkig bepaal je zelf wat er op je blog verschijnt, dus soms gewoon even met je planning spelen zodat je gewoon weer lekker verder kunt schrijven.

 • Frederique

  Ik heb een schriftje waar ik al mijn ideeรซn in schrijf voor de periodes dat ik idee-loos ben. Dat werkt voor mij heel goed. Plannen totaal niet overigens. In mijn werk ben ik koningin planner maar in mijn persoonlijk leven ben ik de chaos herself.

 • Blog en Beauty

  Heel herkenbaar zijn dip en ook echt heel vervelend. Mijn ervaring verteld wel dat hier meestal snel en spontaan verandering in komt. Zo kwamen bij jou tijdens het schrijven van dit artikel alweer nieuwe ideeรซn naar boven. Succes.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.