Persoonlijk

Joehoe… Na veel puzzelen, ben ik er weer!

Als je Happinessfromme op de socials volgt, dan heb je al kunnen lezen dat het niet allemaal zo lekker ging. Natuurlijk hebben we genoten van een heerlijke vakantie, maar daarna was het hier één grote ziekenboeg. Enorm balen natuurlijk en ik moest even mijn prioriteiten stellen. Die prioriteiten lagen niet bij Happinessfromme en ik heb het schrijven dan ook echt gemist! In deze blog vertel ik je meer over de afgelopen tijd en over wat er nog komen gaat!

Het was de afgelopen tijden puzzelen met verschillende dingen, om te zorgen dat alles toch een beetje goed zou verlopen. Dat lukte het ene moment beter dan het andere moment en daarom is het ook zo lang stil geweest op de blog. De gezondheid van zowel mijzelf als Daan gaan voor de blog en als je dan om en om in de lappenmand belandt, dan lukt het niet om alles zo te doen als normaal.  Maar goed, ik ben er weer!

Vakantie vieren!

Mijn laatste artikel was vlak voor de kerstvakantie. Ik had bewust besloten om even lekker vakantie te vieren! Mijn man is rond de feestdagen altijd heel veel aan het werk en ik vond het wel fijn om er echt voor Daan te zijn. We hebben dan ook veel leuke dingen gedaan in de vakantie, hebben lekker films gekeken en waren helemaal uitgerust. Het was dus oprecht een hele fijne vakantie! Maar toen…

Ziek zijn

Toen kwam de griep! Normaal is Daan altijd de eerste die ziek is, maar dit keer was ik de sjaak. Gelukkig maar, want Daan had die week zijn eerste scoutingkamp op de planning staan! Na een paar dagen goed ziek te zijn geweest, knapte ik gelukkig weer wat op. Toen begon Daan, of het ziek zijn of vermoeidheid was van scoutingkamp weet ik niet, maar het ging niet helemaal lekker. Mijn man is nooit zo snel ziek, dus ik dacht we zijn er mooi weer vanaf.

Maar toen! Toen werd ik gewoon ziek voor de tweede keer in twee weken. Ik voelde me nog beroerder dan de eerste keer en stak daarbij ook nog mijn man aan. De ziekenboeg was compleet en het was echt prioriteiten stellen om te zorgen dat voor Daan alles door kon gaan.

Gelukkig zijn we ondertussen weer wat opgeknapt!

Toekomstvisie

Nu ik weer wat opgeknapt ben en iedereen weer lekker naar school en werk is, wil ik toch het schrijven weer oppakken! Ik heb dat echt enorm gemist. Er liggen een aantal leuke boeken te wachten op een recensie en daarnaast heb ik veel leuke ideeën voor artikelen op de blog. Voor de vakantie koos ik ervoor om elke dag een artikel online te plaatsen, dat begon soms als een verplichting te voelen. En juist als het een verplichting is, dan blokkeert mijn creativiteit. Dus, nieuw plan! Lekker schrijven en sowieso een aantal keren per week iets plaatsen, maar geen verplichtingen.

Wat zou jij graag willen lezen op Happinessfromme?

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.