Persoonlijk

|| Maandoverzicht Februari 2021

Wat gaat de tijd toch snel! Nu heeft februari natuurlijk ook maar 28 dagen dit jaar, dus de maand was ook zo voorbij. Februari is normaal voor ons altijd een feestmaand boordevol verjaardagen in de familie… Nou, ik hoef je natuurlijk niet uit te leggen dat dat dit jaar allemaal anders is gegaan dan normaal. Toch hebben we een prima maand gehad op alle vlakken!

Langzaamaan vinden we onze draai weer in het nieuwe ritme met weer naar school gaan. Het is even wennen om het huis weer voor mezelf te hebben, maar ik kan er ook enorm van genieten! Maart staat dan ook in het teken van achterstallig werk inhalen en een fijn ritme vinden.

Maandoverzicht Februari 2021

Deze maand dus weer een maandoverzicht! Ik vind het wel leuk om even terug te kijken! Daarnaast kan ik er persoonlijke dingen in kwijt, die ik niet eerder op de blog of social media gedeeld heb! Zo blijft het voor jullie ook leuk om te lezen.

Persoonlijk

Persoonlijk gaat het heel goed! Het is dus nog even zoeken naar een fijn ritme, want die wekker in de ochtenden heb ik niet gemist. Gelukkig was het vorige week alweer voorjaarsvakantie… Nee hoor, zonder die vakantie hadden we het ook prima gered! Op de dagen dat Daan naar school was (geen lockdown of ijsvrij) heb ik al het achterstallige werk opgeschreven en lijstjes gemaakt. Vanaf deze week is het dus vol aan de bak en tijd om af te gaan vinken!

Daarnaast is er nog steeds mijn persoonlijke doel om fitter te worden. Mijn eetdagboek bijhouden gaat in sommige periodes heel goed, maar in andere periodes een stuk minder. Mijn mijlpaalkaarten afvallen en fitter worden heb ik ook welgeteld één foto mee gemaakt, tijd om dat beter op te gaan pakken dus! Nu er weer meer regelmaat in de weken zit, komt dat vast goed!

Sneeuw en ijs!

Daan vraagt er al tijden om, wanneer gaat het sneeuwen? Nu was het eindelijk zover! De eerste dag dat hij na de lockdown weer naar school mocht kreeg hij ijsvrij. Aan de ene kant was hij heel erg boos, want hij keek er natuurlijk erg naar uit! Aan de andere kant was hij ook blij, want nu kon hij lekker sleetje rijden en sneeuwpoppen maken.

Op het moment dat er geschaatst kon worden was hij helemaal happy! IJzertjes onder de snowboots en gaan met die banaan! Het hele weekend was hij in de ban van schaatsen en hij heeft er echt van genoten om op het ijs te staan. De maandag na een weekend schaatspret was wederom de school dicht. Dit keer was Daan wel blij, want nu kon hij even goed uitrusten van al dat schaatsen.

Een nieuw haakproject

Nu de rust in huis weer een beetje terug gekeerd is, kan ik mij ook weer storten op mijn hobby’s! Volgens de man des huizes en een vriend zijn het hobby’s voor huisvrouwen met een kort pittig kapsel in een tuinbroek. Nah jah, daar moet ik het dan maar mee doen! Ik vind het heerlijk om te haken en om een diamond painting te maken. Een leuk muziekje aan en even heerlijk ontspannen en creatief bezig zijn!

Mijn nieuwe haakproject is een oker gele woondeken, gemaakt van de Julia wol van de Zeeman (lang leve het ophalen in de winkel). In totaal heb ik 16 bollen wol en de deken is 200 steken breed (hij moet echt lekker groot worden, hopen dat ik genoeg wol heb!). Ik haak met haaknaald 8 een super toffe steek, waarvan ik geen idee heb hoe hij heet. Als ik wat verder ben, dan zal ik even een foto plaatsen! Je haakt steeds twee samen, maar doordat je in dezelfde steek weer insteekt minder je geen steken. Ik ben nu al benieuwd naar het eindresultaat!

Wat ik verwacht van Maart 2021?

De verwachtingen voor maart? Ik hoop een heleboel taken van mijn to-do lijstje af te kunnen strepen. Daarnaast hoop ik echt mijn super gezonde gewoontes weer op te kunnen pakken. Door meer structuur in de dagen dan afgelopen periode moet dit helemaal goed komen! Ook heb ik een paar super leuke ideeën voor slowcooker gerechten! Benieuwd of dat wat gaat worden… Als wel, dan ga ik ze zeker met jullie delen!

Wat vond jij van het maandoverzicht februari 2021?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


Bron (uitgelichte) afbeelding(en); Stocksnap–894430 (Pixabay)

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.