Maandoverzicht Juni 2021
Persoonlijk

|| Maandoverzicht Juni 2021

Half 2021 en de vooruitzichten zijn al een stuk beter dan eerder dit jaar. We mogen weer meer, maar nog leuker wat mij betreft, de vakantie komt eraan! Even lekker opladen en genieten van elkaar en de natuur, daar ben ik echt wel even aan toe! Afgelopen maand was het wat rustiger op de blog, maar thuis was dat wel even anders! Waarom? Dat lees je allemaal in dit maandoverzicht juni 2021!

We kregen na lang wachten onze nieuwe kunststof kozijnen! Ik ben er echt zo mega blij mee! Daarnaast zijn we natuurlijk bezig met het verbouwen van de tuin en er stonden nog wat andere afspraken op de planning. Doordat ik ziek werd, was het nog lastiger om alles goed te plannen, maar met de nodige hulp is het weer gelukt!

Maandoverzicht Juni 2021

Alle dagen feest in de draaimolen!

Afgelopen maand heb ik veel ziek op de bank of in bed gelegen. Ik kreeg een aanval van draaiduizeligheid migraine. Het enige wat dan helpt is liggen en ogen en oren dicht. Dat is met een kindje in huis natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, maar het is gelukt. Wel betekende dit dat ik besloot om even geen artikelen online te plaatsen. Naar een beeldscherm kijken lukte echt niet en ik wil ook niets afraffelen.

Het gaat beter…

Gelukkig gaat alles een stuk beter en heb ik minder een draaimolen gevoel. Toch is het nog niet helemaal over en moet ik heel goed naar mijn lichaam luisteren als ik niet weer een grens over wil gaan. Even niet met de blog bezig zijn betekent dan ook direct een “achterstand”, die maar lastig in te halen is. Zeker nu de vakantie voor de deur staat en ik eigenlijk vooruit had willen werken!

Happinessfromme tijdens de zomermaanden?

Ik heb dus besloten om iets minder artikelen online te zetten, maar probeer ondertussen wel op Instagram meer te posten! Dat vind ik ook leuk om te doen, al moet ik er ook wel echt om denken… Dit besluit geeft hopelijk de nodig rust en dan zie ik na de vakantie wel hoe ik de planning vorm ga geven! Plezier tijdens het bloggen staat immers ten aller tijde voorop wat mij betreft!

Over afgelopen maand

Afgelopen maand zijn wij dus gestart met de grote tuinverbouwing 2.0 en ik kan zeggen dat het bijna af is! We zijn alleen op een probleem gestuit dat even opgelost moet worden en dat kost helaas even tijd. Straks, na een beetje geduld, kan er ook heerlijk geklommen worden! Daan is ondertussen al heerlijk aan het spelen op zijn klimtoestel! Binnenkort zal ik een blog schrijven over het klimtoestel en alle leuke dingen die wij toegevoegd hebben!

Nieuwe kozijnen!

Daarnaast werden afgelopen week onze kunststof kozijnen geplaatst. Eindelijk ramen die fatsoenlijk open kunnen! Ik ben er echt zo ontzettend blij mee, want het ziet er super mooi uit. We hopen met deze kunststof kozijnen ook aardig op ons gasverbruik te kunnen besparen, want die rekeningen zijn ieder jaar niet om te lachen. Met een oud jaren 30 huis was dit natuurlijk te verwachten, maar gelukkig zijn we hard op weg om een beetje te besparen! Fijn voor onze portemonnee, maar ook voor het milieu natuurlijk.

Wat brengt juli?

Dat was het maandoverzicht juni 2021 alweer, niet zo heel spannend, maar zoveel is er natuurlijk ook niet gebeurd! Wat je aankomende maand op de blog kunt gaan lezen, daar heb ik eigenlijk nog geen idee van. Een beetje net als vorige maand zeg maar, ik zie wel wat er allemaal op mijn pad komt! Iedereen alvast een hele vakantie gewenst in ieder geval! Ik hoop dat iedereen er na dit gekke jaar een beetje van kan genieten en een beetje op kan laden!

Zijn er nog dingen die jij graag zou willen lezen op Happinessfromme?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.