Persoonlijk

|| Maandoverzicht Maart 2021

Wat vliegt de tijd voorbij! We beginnen alweer aan het tweede kwartaal van dit jaar. Dat betekent (hopelijk) veel mooi weer en buiten zijn. Wij hebben de caravan alweer op de camping staan, lekker buiten zijn, waar Daan heerlijk kan spelen. Maar goed, daar gaan jullie nog wel over lezen. Nu eerst eens kijken wat er in maart allemaal gebeurd is…

Eigenlijk was het niet een hele spannende maand. Alles gaat lekker zijn gangetje en wij hebben niet te klagen. Iedereen is gezond en Daan geniet van school en zwemles. Hij is wel verkouden geweest, dus hij is een weekje thuisgebleven, maar is nu alweer lekker naar school.

Maandoverzicht Maart 2021

Ik vind de maandoverzichten leuk om te schrijven! Even terugblikken op de vorige maand, want wat vergeet je dingen soms snel! Nu was het afgelopen maand niet echt spannend hoor, er valt natuurlijk ook niet veel te beleven in deze tijd!

Persoonlijk

In het maandoverzicht van vorige maand vertelde ik over mijn plannen om echt fitter te worden. Nu kan ik doen alsof het goed gaat, maar dat is gewoon niet zo. Ik ben vreselijk aan het worstelen met mijn hormonen, waar op dit moment geen oplossing voor is. Dit speelt al langere tijd en er zijn wel opties die kunnen helpen, maar dat vind ik geen opties gezien onze kinderwens die we echt nog wel hebben.

Aangezien zwanger worden niet gemakkelijk gaat en we absoluut niet weer voor een traject in het ziekenhuis willen kiezen, kan het heel lang duren, of gaat het misschien wel helemaal niet lukken. Als het lukt zien we het echt als een cadeautje, het is deze keer ook niet zo dat ik er heel obsessief mee bezig ben, maar het zit natuurlijk wel in je hoofd!

Het blijft dus een worsteling en ik denk dat het tijd wordt dat ik ga accepteren dat ik en mijn lijf anders in elkaar zitten dan bij veel andere mensen. Dat brengt in ieder geval rust met zich mee, wat weer fijn is voor iedereen in huis. Maar verder gaat het goed hoor! Ik geniet van leuke en nieuwe uitdagingen en kijk uit naar de tijden dat we lekker op de camping kunnen vertoeven.

Camping tijd!

Afgelopen weekend is de caravan weer uit zijn winterslaap gehaald… Hij staat weer op zijn vertrouwde plekje op de camping! Dit jaar hebben we privé sanitair, wat echt ideaal is! Zeker met de Corona is het fijn dat we ons eigen sanitair hebben, maar daarnaast hoeven we niet steeds met kinderen naar het toiletgebouw (nu hebben waar maar één, maar mijn zusjes hebben er drie).

Op de camping kom ik echt tot rust. Genieten van de frisse lucht en de natuur. Nu hebben wij thuis ook een grote tuin, daar mogen we echt niet over klagen (zo’n 200 vierkante meter) voor een huis in het centrum, maar in de natuur zijn is toch anders! Lekker in de bossen en Daan kan lekker op zijn fietsje over de camping crossen.

En qua werk?

Van het bloggen geniet ik nog altijd, dit jaar heb ik gelukkig nog geen schrijf dip gehad! Ik heb juist meer ideeën dan tijd om het allemaal uit te werken! Natuurlijk kan ik ervoor kiezen om iedere dag een blog online te plaatsen, maar dan voelt het weer zo als moeten. Nu is het om de dag en dat bevalt mij eigenlijk prima! Daarnaast heb ik nog een andere nieuwe uitdaging, waar ik op dit moment veel plezier van heb! Dus ik verveel me zeker niet op het moment…

O ja, ik zou nog mijn toffe haakproject met jullie delen! komt binnenkort, oké?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


Bron (uitgelichte) afbeelding(en); Stocksnap–894430 (Pixabay)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.