Mijn kerstwens
Persoonlijk

Mijn kerstwens, fijne feestdagen!

Kerst, overal gezelligheid, mooie versieringen en veel lampjes! (Ik ben zo geen held in foto’s maken van kerstbomen met lampjes.) De tijd van samen zijn, samen lekker eten en samen cadeautjes uitpakken. Samen ja, dat is hoe het zou moeten zijn! Maar dit jaar is alles anders, door samen te komen kunnen we elkaar misschien heel ziek maken en dat wil je natuurlijk niet op je geweten hebben! Kerst staat voor mij voor een liefdevolle tijd en ik wil dan ook graag mijn kerstwens met jullie delen!

Mijn kerstwens

Een kerstwens, is dat niet een beetje sentimenteel? Ja, misschien is dat het wel, maar Kerst staat voor mij voor naastenliefde en dan is een wens heel mooi denk ik! Mijn kerstwens is niet alleen voor mij, mijn persoonlijke wensen komen later nog wel aan bod op de blog, er komt immers een jaarwisseling aan! Een kerstwens vind ik dus een wens, wat je iedereen toewenst.

Oké, als ik persoonlijk ga kijken dan zijn er ook mensen die ik hele andere dingen toe wens, maar hé, we kunnen niet met iedereen vrienden zijn en dat is natuurlijk ook niet echt een kerstgedachte!

Voor dit jaar is mijn wens…

Dat iedereen in deze vreemde periode toch een fijne decembermaand heeft (gehad). Wat fijn is, is natuurlijk voor iedereen anders! Natuurlijk zijn er negatieve maatregelen die een groots kerstfeest verstoren, maar groots is niet altijd beter, toch? Het kerstfeest op een hele intieme manier vieren kan ook heel speciaal zijn. Mijn wens is dan ook dat iedereen een mooie draai aan de kerst heeft kunnen gegeven. Dat iedereen genoeg creativiteit heeft gehad om een kerstgevoel te creëren, ondanks de maatregelen. Ik hoop dat mensen de kerstdagen niet in eenzaamheid door hebben hoeven brengen, al vrees is dat dat niet altijd haalbaar is.

In wens jullie allemaal nog een hele fijne tweede kerstdag!


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.