Persoonlijk

Mijn verjaardagsverlanglijstje

Nog iets minder dan een week en dan blaas ik alweer 31 kaarsjes uit! Wat vliegt de tijd toch voorbij… Ik vind dat hoe ouder je wordt, des te sneller de tijd gaat! Meestal vragen we geld voor onze verjaardag, maar voor mezelf heb ik wel altijd een verlanglijstje! Wat er dit jaar op staat? Dat lees je in deze blog.

Mijn verjaardagsverlanglijstje

Omdat mijn vent en ik vlak na elkaar jarig zijn, vragen we meestal geld. Zo kunnen we samen iets groters kopen. Dit jaar gaat dan alleen niet op, want hij heeft zijn geld al uitgegeven aan voetbalkaartje (voor ADO-Den Haag, je moet er maar heen willen ๐Ÿ˜‰ ) en een contactgrill. Ik mag het dus helemaal zelf beslissen en eigenlijk is dat best lastig.

Een e-reader

Wat al een tijdje op mijn lijstje staat is een e-reader. Toch twijfel ik ergens nog altijd, want ik heb graag boeken gewoon in de hand om te lezen. Aan de andere kant is een e-reader wel ideaal als het straks weer zomer is. Het neemt toch net iets makkelijker mee.

De Nintendo Switch

Ik zal het direct maar toegeven, maar ik ben dol op Mario! Mario kart of Mario party, helemaal geweldig! Menno heeft een playstation, maar daar kan ik niets mee. De switch lijkt me dan ook super, omdat je zowel zelf als op de tv kan spelen. Daarbij ook leuk voor Daan natuurlijk! Hij valt alleen een beetje buiten het budget haha, maar goed ik kan natuurlijk altijd zelf geld bij leggen.

Fiets toebehoren

Naast mijn moederfietsย heb ik nu een fiets voor naar het werk. Zo’n fiets met een rek voorop, waar dus eigenlijk nog een kratje op moet! Daarnaast is een zitje voor Daan ook wel makkelijk, want het duurt niet lang meer voordat hij uit zijn fietsstoel is gegroeid. Dat is natuurlijk ook een leuk doel voor mijn verjaardagsgeld.

Investeren

Iets fysieks van mijn verjaardagsgeld kopen kan natuurlijk, maar ik kan het ook investeren in iets waar ik veel plezier uit haar. Ik doel dan op de blog… Er zijn verschillende updates en/of uitbreidingen die ik graag zou willen hebben. Sommige hulpmiddelen lijken mij heel fijn net als een aantal cursussen. Maar of ik daar mijn verjaardagsgeld voor wil gebruiken? Dat weet ik nog niet…

Genoeg ideeรซn dus, maar wat het gaat worden, dat weet ik nog niet!

Wat vind jij leuk om voor je verjaardag te vragen/krijgen?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. affiliate link(s).
Bron uitgelichte afbeelding; Canva


25 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.