Persoonlijk

Nog 6 nachtjes slapen… Mijn verlanglijstje!

Rond mijn verjaardag voel ik mij altijd net zo’n klein kind, tijd voor een verlanglijstje dus! Dit jaar is dat wel een beetje anders, want een feestje vieren zoals ik dat zou willen kan helaas niet. Maar goed, dat is nog geen reden om mij niet jarig te hoeven voelen! Ik ben alvast met een verlanglijstje begonnen, heerlijk om te bedenken wat ik nog graag allemaal zou willen hebben. Niet dat het allemaal reรซel is, maar daar gaat het niet om! Wat er op mijn verlanglijstje staat?

Eigenlijk geen hele spectaculaire dingen… Ik ben eigenlijk best verwend en heb eigenlijk alles wat mijn hartje begeerd! Toch zijn er nog wel wat dingetjes die op mijn verlanglijstje staan! Niet dat het dingen zijn die ik echt nodig heb, maar het zijn wel dingen die ik leuk vindt!

Mijn verlanglijstje

Eigenlijk hebben wij voor onze verjaardag al nieuwe pannen gekocht (lang leve de spaaractie van de Appie!). Onze oude pannen waren echt aan vervanging toe en de actie van de AH was een hele mooie kans om ze te vervangen! Toch zijn er ook nog wel andere dingen die ik leuk zou vinden om te krijgen.

Een fijne fauteuil

Op dit moment hebben we in de woonkamer een rookstoel zijn. Het lijkt leuk, maar het is geen stoel waar je echt lekker in kan zitten om een boekje te lezen of te haken. Eigenlijk zouden we dus wel een andere stoel in de kamer willen hebben! Een kanshebber is de Strandmom oorfauteuil van de Ikea, met voetenbakje natuurlijk! Het zou helemaal mooi zijn als we het af kunnen stylen met een tof tafeltje en een lamp erbij! Een duur cadeau, maar manlief is ook net jarig geweest, dus we zouden ons verjaardagsgeld bij elkaar kunnen leggen.

Blond Amsterdam!

Als je mij al langer volgt, dan weet je vast wel dat ik dol ben op Blond Amsterdam! Bekers heb ik ondertussen voldoende, maar ik wil nog wel graag een paar mooie Blond Amsterdam kommen erbij hebben. Daarnaast vind ik de snack en dip schaal van Blond Amsterdam ook super gaaf, dus dat zou ook nog wel een mooie aanvulling op mijn collectie kunnen zijn!

Ring Fit Adventure

Iets totaal anders wat er op mijn lijstje staat is het Ring Fit Adventure spel voor de Nintendo Switch! Zeker nu ik veel thuis zit (en ook veel te veel lekkere fudge maak), merk ik dan ik zeker wel een beetje extra beweging kan gebruiken! Ik vind het altijd leuk om te bewegen als het ook echt leuk is! Bewegen aan de hand van een spelletjes is natuurlijk helemaal leuk, dus ik zie het helemaal voor me!

Een kleinere slowcooker

Ik ben natuurlijk graag bezig met lekkere gerechten uit de slowcooker. Voor de warme maaltijd is mijn grote pan ideaal, maar voor het maken van bijvoorbeeld fudge zou een kleine slowcooker toch fijner zijn. Het liefste zou ik voor dezelfde pan gaan, alleen dan met een kleinere inhoud, mijn pan bevalt namelijk prima!

Wat heb jij dit jaar op je verlanglijstje staan?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


Bron (uitgelichte) afbeelding(en); Giftpundits.com (Pexels)

2 Comments

 • Nanda

  Hoi Nadia,

  Gisteren wilde ik je een mail sturen maar op de een of andere manier kon ik geen tekst maken.
  Ik zie gelukkig nu, dat het wel werkt.

  Als nog : Van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag.
  Ik hoop dat je een leuke dag hebt gehad en dat er mensen zijn geweest die aan je gedacht hebben. Dat maakt je verjaardag toch een echte verjaardag. Vooral in deze nare periode.

  Het creatieve van mensen komt nu wel naar boven. Op tvNoord zag ik iemand die een drive in kreeg. Als je op een boerderij woont kan dat. Maar wat een leuk idee en iedereen kan even aan komen rijden. Dat maakt je verjaardag wel zeer speciaal.

  Wens je een mooie dag en een een prachtig weekend toe. Er lekker op uit is goed en hier best te doen.

  Groetjes
  Nanda.

  • Happinessfromme

   Wat lief! Dankjewel! Wat gek dat het niet werkte… Ik ben achter de schermen wel met de site bezig, misschien dat het daaraan heeft gelegen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.