Pakjesavond 2021
Persoonlijk

Pakjesavond 2021!

Dag Sinterklaasje, maar eerst vierden we pakjesavond 2021… Nu die beste oude man weer op de boot naar Spanje zit, bereiden we ons voor op de kerstdagen. Dat doen we natuurlijk niet voordat er cadeautjes waren. Afgelopen zaterdagavond vierden wij pakjesavond! Iets anders dan gepland was, maar wat hebben we het gezellig gehad! Daan is gigantisch verwend en noemde zichzelf echt een bofkont.

Ik vind het altijd leuk om te lezen hoe andere mensen pakjesavond (5 december) vieren. Vandaar ook deze blog, waarin ik jullie even mee terug neem naar ons pakjesavond dit jaar.

Pakjesavond 2021

Normaal vieren wij pakjesavond met alle neefjes en nichtjes, maar dit hebben we op het laatste moment toch omgegooid. Daan zijn neefjes zijn achter het ware verhaal achter Sinterklaas gekomen, terwijl Daan nog helemaal in zijn Sinterklaasbubbel leef. Natuurlijk beleeft hij wel wat spanning rondom Sinterklaas, maar verder vindt hij het helemaal geweldig. Ik vond het te spannend om het samen te vieren, bang dat Daan zijn bubbel op pakjesavond kapot klapt. We vierden het dit jaar dus klein, alleen met mijn ouders, maar dat maakte het niet minder gezellig!

Een Video van Sint

De avond begon met post voor Daan, een Video van Sint! We keken de dvd, die voor alle kinderen was. Want ja, Sinterklaas dacht natuurlijk dat iedereen er weer zou zijn! Gelukkig was er voor iedereen een dvd en keken de neefjes en nichtjes de dvd een dag later. Wij hebben al een aantal jaren Video van Sint en ik vind het echt een aanrader! Wat een plezier beleven ze er ieder jaar weer aan.

Pakjesavond 2021

Een pakjes speurtocht!

Naast de enveloppe met de dvd, was er ook nog een enveloppe voor Daan met een pakjesspeurtocht! Hij moest het hele huis door om zakjes met puzzelstukjes te vinden. Wat een lol en wat een fanatisme! Samen met oma heeft hij de puzzel gemaakt, om te ontdekken waar de cadeautjes verstopt lagen. Wat bleek? Toen opa en oma even met de hond aan het wandelen waren geweest, hadden de Sint en pieten de pakjes op de chill kamer gezet!

Pakjesavond 2021

Uitpakken maar!

Toen de cadeautjes gevonden waren, moesten ze natuurlijk uitgepakt worden! Er waren voor iedereen cadeautjes, maar ja, het is een kinderfeest, dus de meeste waren wel voor Daan. Wat is hij ontzettend verwend. Ik denk dat Sinterklaas het hele jaar door cadeautjes bij elkaar gezocht heeft en daarnaast zat er ook nog iets in de zak voor hem, omdat hij altijd zo goed helpt bij het reviewen van spelletjes. Maar goed, dat laatste weet hij niet, maar hij was er wel super blij mee!

Wat zat er in de zak?

Alles wat er op zijn verlanglijstje stond zat gewoon in de zak! Zo kreeg hij een mooie Pikachu knuffel (alleen dan wel uit China, want ja, het budget is ook niet oneindig hΓ¨). Daarnaast stond het spel Minecraft voor de Switch op zijn lijstje, daar zijn Daan en papa de hele zondag zoet mee geweest… LEGO mag natuurlijk ook niet ontbreken! Hij kreeg bouwsetjes van LEGO Stuntz en een set van LEGO City mag natuurlijk ook niet ontbreken; het Politie Gevangentransport.

Daarnaast zat er ook nog een pyama in de grote zak, een setje klei dat je in de oven af kunt bakken, een kleine setje LEGO Technic, een Spiderman memoryspel en natuurlijk nog wat lekkers.

Pakjesavond 2021

Een extra’tje!

Sinterklaas had als extra’tje ook nog twee hele toffe spelletjes in de zak gedaan! Het spel Catan Junior en het spel 30 Seconds junior. We hebben ze nog niet gespeeld, maar Daan was super enthousiast! Zodra we aan het spelen van de spelletjes toegekomen zijn, zal ik in een mooie review alles wat je moet weten over deze spelletjes met je delen!

Het was geslaagd!

Ondanks dat we pakjesavond 2021 dus anders vierden dan voorgaande jaren, hebben we er allemaal van genoten! Kijk dat blije koppie van Daan ook op de foto, dat zegt toch genoeg… De sinterklaastijd is nu echt voorbij, tijd voor de kerst! De man des huizes is helemaal in zijn nopjes, terwijl ik er veel minder mee heb. Ach, de gezelligheid in huis vind ik wel leuk, dus we moeten de kerstspullen maar tevoorschijn toveren!

Hebben jullie ook een fijne pakjesavond gehad?

Je kind stimuleren om te Vakantielezen, de bibliotheken helpen jou!
Je kind stimuleren om te Vakantielezen is niet altijd even gemakkelijk, maar de bibliotheken helpen jou! Vanaf 1 juli lanceren 93 bibliotheekorganisaties in heel Nederland de zomerleescampagne voor kinderen: Vakantielezen. De campagne is gericht op kinderen van 6 tot 9 jaar en stimuleert hen om tijdens de vakantie vooral te blijven lezen. Gerelateerd
Verder Lezen
4x Speelgoed voor een fijne en leerzame vakantie!
Speelgoed voor een fijne en leerzame vakantie, welk kind wil dat nu niet? Natuurlijk is leren in een vakantie niet het belangrijkste, maar wat als je dit nu kan doen zonder dat je het merkt? De zomervakantie staat ondertussen alweer voor de deur en jeetje, wat is de tijd dit jaar voorbij gevlogen! Wij zijn wel toe aan lekker vakantie vieren, lekker uitrusten en spelen! Gerelateerd
Verder Lezen
mooie grote keukentafel
Een keukentafel is natuurlijk best een groot object in je huis. Dat mag wat mij betreft ook wel, want een mooie grote keukentafel is voor mij de plek om samen te zijn als gezin. Wij hebben een keukentafel voor zes personen, terwijl wij maar met zijn drieΓ«n zijn. Toch hebben we soms nog ruimte gebrek! Voor mij is een mooie grote keukentafel dus echt een must… Gerelateerd
Verder Lezen
XOO Sieraden
Sieraden, ik vind ze prachtig en ben ook altijd weer enthousiast als ik iets aan mijn collectie toe mag voegen! Zeker sieraden waar voor mij een betekenis achter zit draag ik graag. Een tijdje geleden werd ik door XOO sieraden geattendeerd op hun mooie merk. Ik zocht vervolgens twee mooie sieraden uit, die totaal buiten mijn comfortzone zijn, maar waar ik toch ontzettend blij mee ben! Gerelateerd
Verder Lezen
Horse Academy, hoe snel galoppeer jij naar de finish
Horse Academy is een nieuw spel van SmartGames! Super leuk voor paardenfans, maar daarnaast natuurlijk voor iedereen die van een spelletje houdt! Je hoeft namelijk helemaal geen paardenfan te zijn om dit leuke spel te spelen. Horse Academy is een super leuke uitbreiding op alle spelletjes van SmartGames die al op de markt zijn. Gerelateerd
Verder Lezen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paasactie 2022

30% Korting !

Op alle betaalde downloads...

Met de code Pasen2022!

Deze code is niet geldig in combinatie met andere acties en geldt alleen voor downloads.
Deze code is geldig van vrijdag 15 april 2022 tot en met maandag 18 april 2022.