Tattoo tijd ?

Al een lange tijd zit ik te twijfelen of ik een tattoo wil. Menno heeft één met Daan zijn naam, overgetrokken van het geboortekaartje. Ik wil ook graag één maar…

Maar?

Ja maar!
Durf ik het wel?
Doet het niet heel erg pijn?
Wat als ik er spijt van krijg? Je zit er wel je hele leven mee.

Ontwerp

Ondanks de maren heb ik wel in mijn hoofd wat ik graag zou willen hebben. Ik zou graag een mooie witte vlinder willen hebben achter op mijn schouderblad. Een vlinder staat voor het ontplooien van mezelf, de reis van een rups naar een vlinder. De afgelopen jaren heb ik hard aan mezelf gewerkt en ben ik sterker geworden en meer van mijzelf gaan houden. Een vlinder symboliseert dat proces voor mij. Daarnaast staat hij ook voor dierbaren die er niet mee zijn, als ik een witte vlinder zie is het net of ze er ook bij zijn!

Ik zou het ook leuk vinden als Daan zijn naam erin verwerkt kan worden. De tattoo moet niet te groot worden. Zelf krijg ik het niet voor elkaar om er iets moois van de maken, dus als ik straks wel durf en het ga doen, dan moet ik eerst nog een ontwerp hebben!

Ervaringen

Waar ik heel benieuwd naar ben is of mijn lezers ook tatoeages hebben en wat hun verhaal daarachter is (als je dat wilt delen natuurlijk). Hoe heb je het zetten ervaren en ben je er nog altijd blij mee?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.