Persoonlijk

Mijn toekomstdromen…

Mijn toekomstdromen…

Toekomstdromen, iedereen heeft dromen voor de rest van zijn leven, althans dat denk ik! Dromen hoeven niet altijd reëel te zijn, ze mogen ook gewoon dromen blijven… Maar het leukste zijn natuurlijk de dromen die je uit kan laten komen.

Reële dromen!

Er zijn een aantal dromen waarvan ik denk dat ze haalbaar zijn;

* Zorgen voor een kindje. Ja je leest het goed! Aangezien wij zelf geen kinderen meer willen/kunnen krijgen (of er moet al een wonder gebeuren), zou ik wel voor een kindje willen zorgen die dat nodig heeft. Adoptie lijkt ons heel fijn om te doen, maar de kosten daarvan zijn dermate hoog, dat dat voor ons niet te bekostigen is. Een andere mogelijkheid is pleegzorg. Je staat dan klaar voor kindje die op dat moment niet thuis kan wonen en geeft hem/haar alle liefde, als de situatie thuis weer goed is, gaat hij/zij weer naar huis. Het lijkt me mooi om dit te kunnen doen, want er is hier thuis liefde genoeg. Aangezien we nu nog aan het verbouwen zijn, is het op dit moment geen optie.
* Een buikwandcorrectie. Na het vele afvallen ziet het er allemaal niet meer zo florissant uit en ik zou dan ook graag een buikwandcorrectie willen. Helaas wordt dit bijna niet vergoed en moeten we er zelf voor sparen, maar ik hoop dat dit ooit lukt en ik een mooie buik krijg!

Dromen, dromen…

Ik vertelde eerder al dat je ook dromen mag hebben die misschien nooit uitkomen. Lekker je fantasie de vrije loop laten gaan.

* Één van de dingen waar ik heerlijk over weg kan dromen is een eigen huis bouwen, aan het water, van alle gemakken voorzien. Helaas zijn de kosten van deze droom zo hoog, dat we dat niet kunnen financieren. Maar dromen mag natuurlijk!
* De loterij winnen! En dan ook echt zo’n bedrag dat je de rest van je leven samen kan genieten en leuke dingen kan doen. Dat huis van hierboven kan dan ook wel gebouwd worden! Toch zou ik het denk ik niet lang vol houden, maar gelukkig zijn er veel vrijwilligers nodig, dus er is altijd wel iets te vinden wat we dan kunnen doen.

Blijven dromen!

Over mijn dromen kan ik nog wel uren door schrijven, maar ik wil jullie daar verder niet mee vermoeien 😉 . Dromen is gewoon heerlijk om te doen en ik blijf er dan ook lekker mee doorgaan! Wie weet komen dromen uit, hoe groot of klein ze ook zijn!

Wat zijn dromen van jou?

Jij hebt vast ook wel grote of kleine dromen die wel of niet uit kunnen komen… Als je ze wil delen, dan mag dat zoals altijd natuurlijk!

Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest? [AdSense-A]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.