top 3 camping ergernissen
Persoonlijk

Top 3 camping ergernissen

De vakantie is in volle gang! Veel mensen kiezen voor een vakantie op de camping, iets wat ik mij goed voor kan stellen, want ik vind het er ook heerlijk! Maar naast alle fijne dingen op de camping, zijn er ook tal van dingen die mij echt kunnen irriteren! Daarom vandaag mijn top 3 van camping ergernissen! Herkenbaar? Of juist helemaal niet?

Top 3 camping ergernissen

“Vieze” mensen

Okรฉ, ik zal me even nader verklaren. Met “vieze” mensen bedoel ik mensen die gebruik maken van de gezamenlijke voorzieningen en het als een zwijnenstal achter laten. Ik denk dan, doe je dat thuis ook? Als je onder de douche bent geweest, dan kan je hem toch even droog trekken (mits er een trekker staat natuurlijk) en je uitgevallen haren kan je toch even uit het putje pakken? Of als je de afwas hebt gedaan, daarbij een heel aanrechtdeel in beslag neemt en het allemaal super vies en nat achter laat… En de toiletten? Okรฉ, voor de beelddenkers onder ons zal ik geen beschrijving geven ๐Ÿ˜‰

Irritante kinderen

We zullen echt niet allemaal dezelfde kinderen irritant vinden, maar sommige dingen kan ik me echt aan ergeren. Met stip bovenaan staan kinderen die de hele dag voor je tent komen staan en met name tijdens het eten. Ik heb geleerd dat als mensen gaan eten, je later even terug komt en dat leer ik Daan ook. Maar ook de kinderen die de hele dagen over de camping zwerven, alles slopen en andere kinderen pesten. Nee, daar kan ik echt niet over! Als ouders zijnde wil je toch ook weten wat de kinderen doen?

Overdag stilte en ‘s avonds veel lawaai

Dat we plezier maken op vakantie dat snap ik helemaal. Dat dat ook lawaai op kan leveren, daar kan ik me helemaal in vinden. Maar wat ik niet snap zijn de volwassenen die overdag geรซrgerd zijn, omdat spelende kinderen “lawaai” hebben. (Lees: lawaai is speelgeluiden, hard gillen en irritante geluiden uitgesloten, want daar kan ik me ook aan ergeren.)

‘s Avonds veranderd dat… Kinderen gaan naar bed en dan beginnen de volwassenen zelf. Niet even gelach, gekletst of een korte overwinningsschreeuw… Nee, het lijken complete losgeslagen feesten te zijn. Schreeuwen alsof je gesprekspartner 2 km. verderop staat, juichen alsof Nederland het WK gewonnen heeft en dat soort dingen. Tjah… ik kan me daaraan ergeren, want je staat dicht op elkaar en alles is gehorig, dus een beetje rekening met elkaar houden, dan moet kunnen.

Wat is jou grootste ergernis op de camping?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.