Top 3 fijne camping momenten
Persoonlijk

Top 3 fijne camping momenten

In mijn vorige blogbericht over de camping, deelde ik mijn top 3 ergernissen op de camping met jullie. Natuurlijk is het niet alleen maar ellende ๐Ÿ˜‰ Nee, ik ben graag op de camping en er zijn veel meer fijne camping momenten dan momenten waarop ik mij erger. In dit artikel deel ik mijn top 3 fijne camping momenten, ik moest echt kiezen welke momenten ik erin wilde hebben, want het is hier sowieso heel fijn!

Top 3 fijne camping momenten

Back to basic

Kamperen is back to basic. Al moet ik ook heel eerlijk bekennen dat er op onze seizoensplek niet meer heel veel basic is. We noemen het ook wel glamping, want we hebben het aardig luxe. Toch zijn er ook veel dingen die even niet vanzelfsprekend zijn! En dat deel back to basic is best heel lekker en doet je beseffen hoe goed je het thuis eigenlijk hebt met de luxe om je heen. Denk alleen al aan het koken, wij gebruiken eigenlijk alleen de skottelbraai en dat bevalt prima! Naast hele simpele gerechten proberen we ook weleens nieuwe dingen. Zo zijn de bananen pannenkoekjes van vorig jaar nog altijd heerlijk!

Bananenpannenkoekjes met chocolade van de skottelbraai

Echt samen zijn

Okรฉ, dit zou thuis ook prima kunnen, maar op de camping is het toch anders. Thuis is alles normaal en op vakantie, in een andere omgeving, geeft toch een andere sfeer. Als Daan dan ‘s avonds in bed ligt, zitten we samen onder de luifel. Geen televisie die prikkels geeft (okรฉ, die hebben we wel, maar die staat in de caravan), geen elektronica binnen handbereik. Gewoon even echt samen zijn en spelletjes spelen, een hapje en een drankje erbij… Heerlijk!

Een kind dat geniet van de hele dag een speelmaatje

Thuis is Daan natuurlijk alleen, maar op de camping niet! Overal heeft hij vriendjes en vriendinnetjes, altijd wel iemand om mee te spelen. Lekker in het zand, bij het water of op de trampoline! Of samen een stukje fietsen… Heerlijk om te zien hoe leuk hij met andere kinderen kan spelen, hoeveel vriendjes hij maakt en dat hij kan spelen zonder echt ruzie te maken. Hij geniet er ook echt van en is intens verdrietig als er een vriendje of vriendinnetje naar huis gaat. ‘s Avonds ligt hij dan ook snel in dromenland!

Ga jij wel eens kamperen? Wat vind jij de fijnste momenten tijdens die vakanties?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.