Trots op je kind
Persoonlijk

Trots op je kind, waarom ik trots op Daan ben!

Trots op je kind zijn, ik hoop dat we allemaal kunnen zeggen dat we trots op ons kind zijn! Ook al zijn het soms draakjes of kleine orkanen, ze doen ook gewoon hun best om op te groeien ๐Ÿ˜‰ ! Vandaag vertel ik je waarom ik trots ben op Daan…

Okรฉ, nog even dit… Ik wil absoluut niet opscheppen, ik heb nou eenmaal een geweldig kind, heeft hij van zijn moeder denk ik ๐Ÿ˜‰ . Nee grapje, ik vind het gewoon leuk om dit soort dingen ook eens met jullie te delen.

Een trotse mama

Zoals ik eerder al schreef hoop ik dat elke ouder trots is op zijn kindje. Je kan zoveel redenen bedenken om trots te zijn! Ik ben bijvoorbeeld heel trots op Daan omdat;

  • Hij heel zorgzaam is. Hij wil altijd graag helpen (ik heb ergens gelezen dat dat wel overgaat als hij ouder is) en kan er niet tegen als iemand verdrietig is. Verdrietige mensen gaat hij altijd troosten.
  • Avonturen beleven echt zijn ding is. Buitenspelen vindt hij heerlijk, maar wat wil je ook als je een half pretpark in je tuin hebt!ย (Daar schreef ik al eens over; buitenspeelgoed en waterspelletjes.)ย Hij crost graag op zijn voertuigen in het rond en kan al best heel goed fietsen met zijwieltjes!
  • Het echt een blij ei is! Natuurlijk heeft hij zo zijn buien, maar over het algemeen is hij gewoon altijd vrolijk en blij!
  • Hij al zo ontzettend groot en zelfstandig wordt. Mijn kleine baby is er echt wel af en als ik zie wat hij in die korte periode allemaal al heeft geleerd, dan ben ik echt trots op hem!

Trots op je kind

Ik kan nog wel een tijdje doorgaan met redenen, maar ik denk dat de strekking wel duidelijk is ๐Ÿ˜‰ Er zijn zoveel kleine dingen waarover ik me soms verwonder. Al die kleine dingen die hij al weer, zonder dat wij hem dat echt hebben geleerd.

Ben jij ook trots op je kindje?ย (Okรฉ, domme vraag, I know…)ย Waarom ben je trots op je kindje?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.