Ultieme ontspanning
Persoonlijk

Ultieme ontspanning!

Als je een trouwe lezer bent, dan heb je waarschijnlijk wel mee gekregen dat het bij ons thuis de afgelopen tijd een beetje druk is. Of nou ja, bij ons thuis… Ik heb het met name een beetje druk. En dat is iets waar ik even mee om moet leren gaan. Ik moet leren om tussendoor ook even lekker te ontspannen, gelukkig heb ik daar de ideale manier voor! Benieuwd naar mijn ultieme ontspanning?

Mijn hoofd gaat ratelen

De laatste tijd gaat het eigenlijk heel goed, maar ik merk wel dat als ik het drukker heb dan normaal, dat mijn hoofd gaat ratelen. Ik kan dan ‘s nachts niet slapen en mijn hoofd stopt niet met denken. Het lukt me dan niet om tot rust te komen. Ik wordt heel gevoelig voor allerlei zaken en trek me dingen ontzettend aan. Het lijkt dan net of alles tien keer zo hard binnen komt dan normaal en ik dingen niet goed kan verwerken. Gelukkig weet ik van mezelf dat dit wel vaker gebeurd en is het gewoon even zaak om te ontspannen.

De ultieme ontspanning

Tijdens het schrijven van dit artikel ben ik heerlijk aan het genieten van een paar dagen op de camping. Dit is de plek waar ik echt tot rust kom! Daan kan lekker spelen en vissen en we zitten midden in de natuur. Het geeft echt een heleboel rust! Nu moest ik nog aardig wat voor de blog doen, maar gelukkig heb ik hier Wifi en kan ik gewoon lekker aan de slag. Ik voel me rustig en er komt ineens een heleboel inspiratie voor leuke artikelen in me op! Nu alleen nog even de tijd vinden om het allemaal uit te werken, maar de ideeรซn zijn er eerst!

Op de camping kan ik dus echt ontspannen, mijn hoofd leegmaken en volgende week weer met een leeg hoofd verder. We kunnen natuurlijk niet altijd naar de camping, maar van een uurtje in bad liggen word ik ook heel ontspannen. Gewoon even tijd voor maken dus!

Ik ga hier nog even lekker genieten en tot rust komen. En… als ik er zin in heb, wat nieuwe artikelen uit werken!

Wat doe jij om lekker te ontspannen?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.