Verjaardagsstress! Check, check, dubbel check!

Verjaardagsstress

Verjaardagsstress! Check, check, dubbel check!

Ik en mijn blogplanning zijn deze week geen vrienden… Waar ik het in de zomervakantie zo goed voor elkaar had, zo niet lekker loopt het nu. Het komt doordat we het echt mega druk hebben met van alles en nog wat, maar vooral met organiseren van Daan zijn verjaardag 🙂


Verjaardagsstress!

Wie mij kent, weet dat ik een pietje precies ben. Alles moet minstens een week van tevoren geregeld zijn en factoren waar ik geen invloed op heb, daar moet een plan B voor liggen. Ik ben bang dat ik iets vergeet, maar waarom eigenlijk? Eigenlijk is alles wel op orde, alleen dit weekend moeten we nog wat dingen doen. Denk bijvoorbeeld aan de hapjes schalen maken en de grote tenten buiten opzetten als het geen mooi weer is.

Taart!

Een lieve collega van mijn man maakt prachtige taarten! Ze gaat voor Daan een Buurman&Buurman taart maken. Buurman&Buurman? Jazeker! Want geloof het of niet, daar is hij helemaal fan van. Voor de kinderen komen er cupcakes, ook met Buurman&Buurman. De taart is dus geregeld, we hoeven hem alleen nog even ophalen dit weekend.

Hapjes?

Ook de hapjes zijn zover geregeld. Althans… Ik heb een lijstje met hapjes en de boodschappen zijn gisteren al opgepikt bij het pick-up point, ideaal! Er moeten alleen nog wat verse dingen komen, maar dat neemt mijn man vrijdag mee uit het werk (want ja, een groenteboer wil echt zelf kiezen 😉 ). Voor de kinderen is er chips en snoep, lekker verantwoord!

Locatie…

Daan is zondag jaren en viert het dan ook direct. We hebben zoals jullie misschien wel al gezien hebben een hele grote tuin, dus ideaal voor een feestje! Achter in de tuin is een grote overkapping waar je lekker kunt zitten. Hier zetten we een gewone partytent voor (4×3), zodat het stuk nog groter wordt. Op het voorste terras zetten we een grote feesttent, of hoe je zo’n ding ook noemt. Deze is 6×4 meter en kan helemaal dicht gemaakt worden met wanden. Eerder huurden we altijd zo’n tent, maar tegenwoordig hebben we er zelf één. Wel zo makkelijk 😉 !

Versieren!

Ja, ik heb leuke vlaggetjes en ballonnen met Nijntje. We kwamen ze tijdens de vakantie tegen en Daan vond ze helemaal leuk. Lekker allemaal thema’s door elkaar! Ik heb ook nog gewone ballonnen en vlaggetjes en allemaal gekleurde bekers en bakjes. Één en al gezelligheid dus. Het versieren kan pas op de dag zelf, ook in het weekend dus 😉 .

Conclusie…?

Mijn verjaardagsstress is een beetje gegrond denk ik 😉 . Alles is organisatorisch wel geregeld, maar er zijn heel veel dingen die dit weekend nog “even” moeten. Het komt allemaal vast wel goed, maar het spookt steeds door mijn hoofd. Gelukkig ken ik dit van mezelf! Het is check, check, dubbelcheck en ik weet zeker dat het een leuk feestje wordt! Volgende week in de Happinessfromus vertel ik er meer over :D.

Heb jij ook altijd last van verjaardagsstress of valt het wel mee? 


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, InstagramBloglovin of Pinterest?

Bron uitgelichte afbeelding: Pixabay

6 thoughts on “Verjaardagsstress! Check, check, dubbel check!

  1. Geen stress joh! Zo te lezen heb je alles onder controle. Als iedereen van die taart af blijft tot het moment daar is kan er niks meer mis gaan 🙂
    Nee, zelf geen last van verjaardagstress. Wij vieren die van ons niet (meer) en zoonlief viert het vaak bij zijn (biologische) moeder.

  2. Zo te zien heb je alles onder controle! Ik had vroeger wel verjaardagsstress, maar ik merkte dat het de gasten niets uitmaakte of je wat was vergeten. Ze komen voor de jarige en wil eigenlijk alleen gezelligheid met elkaar. Sindsdien ben ik een relaxed en gezelliger gastvrouw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...