Persoonlijk

Verliefd, verloofd, getrouwd!

Rond deze tijd zijn wij alweer 12 jaar bij elkaar! In september vieren we ons 12,5 jarige jubileum ๐Ÿ˜‰ . Verliefd, verloofd, getrouwd. Al zou ik dat trouwen wel over willen doen als ik eerlijk ben… Waarom? Dat lees je in deze blog.

Verliefd, verloofd, getrouwd

Misschien wel even leuk om te vertellen dat we elkaar hebben leren kennen bij de supermarkt waar we destijds allebei werkten! We kregen verkering en al vrij snel woonden we samen. In 2012 vroeg Menno mij ten huwelijk en zijn we een hele tijd verloofd geweest. In 2015 zijn we uiteindelijk getrouwd, terwijl ik zanger was van Daan. Het was gewoon op maandag ochtend met onze ouders, een gezellige dag. Toch zou ik, als we de mogelijkheid hadden, het wel overnieuw willen doen, een echt sprookjes huwelijk ๐Ÿ˜‰ .

Trouwen

Als je gaat trouwen, dan komt daar natuurlijk een heleboel bij kijken. Je kunt een bruiloft helemaal zo maken als je zelf wilt, maar houd er wel rekening mee dat een bruiloft ook de nodige kosten met zich mee brengt. Dit was ook de reden dat wij op maandag ochtend trouwden, want als ik naar mijn wensen kijk, dan mag ik nog wel even sparen! Zo zou ik graag een hele mooie strapless witte jurk willen hebben, of juist รฉรฉn met een hoge krijg. Een strak bovenlijfje, die vervolgens lekker wijd uit loopt, met een mooie bruidslingerie eronder. Het moet natuurlijk ook een beetje spannend blijven! Ik zie het helemaal voor me. Wat voor mij ook echt niet mag ontbreken zijn mooie sieraden. Ik ben sowieso dol op sieraden, ze maken voor mij een outfit compleet. Daarnaast draag ik graag sieraden die dierbaar voor mij zijn. Nu zijn bruidssieraden over het algemeen wel anders dan de sieraden die ik dagelijks draag, maar je zou me er zeker blij mee maken! Sieraden die me echt een prinsesje laten voelen ๐Ÿ˜‰ .

Wat ik nu echt mis zijn trouwfoto’s, die zou ik dus zeker willen hebben! En Daan natuurlijk als bruidskindje die de ringen draagt. Het lijkt me ook super als al mijn neefjes en nichtjes bruidskindje zijn. Ik zie niet al mijn neefjes met een grote glimlach in pak, maar mijn nichtje sowieso! Daarnaast zou ik ook een leuk feestje willen, gezellig eten, een drankje en een dansje en leuke dingen voor de kinderen. Want die horen er echt bij! Zowel die van onze familie als die van vrienden en kennissen.

Dromen mag

Of we ooit nog opnieuw onze bruiloft gaan vieren, dat weet ik niet. Ik zou het zeker willen, maar het moet ook allemaal te regelen en betalen zijn. Voor nu is het gewoon heerlijk om erover te fantaseren, want dromen mag altijd toch?

Ben jij getrouwd? Zo ja, ben ik wel benieuwd hoe jullie het aangepakt hebben!


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.
Bron uitgelichte afbeelding; Canva


29 Comments

 • Lodi

  Ik snap best dat je het nog eens over zou willen doen. Ik was zwanger toen de man me ten huwelijk vroeg en we hebben bewust gewacht tot ik bevallen was omdat ik ook echt een feest wilde. Ik had nooit zo de behoefte tot trouwen, maar toen het kwam, wilde ik ook wel echt alles er op en dat was het.

 • Blog & Beauty

  Ik zou het ook best over willen doen. De dag was perfect, maar wel heel anders als gepland. Ik zou trouwen met een dikke buik (zwanger) de jurk al een paar keer aangepast. En een paar week voor onze bruiloft kwam ons dochtertje 3 maanden te vroeg, en was alles in de war. Uiteindelijk toch getrouwd, op de uitgerekende datum.

 • Barbara Oosthoek

  Hier niet getrouwd en daar heeft mijn vriend nu heel veel spijt van. Hij wilde eerst niet, toen raakte ik zwanger en nu wil ik niet. Lang verhaal, maar ik begrijp heel goed dat je nogmaals zou willen trouwen met alles erop en eraan. Hier ook een romanticus maar niet nu… wie weet ooit.

 • henk

  Wij zijn in 2013 getrouwd, hebben hebben het toen vrij klein gehouden in kasteel woerden. soort van aangeklede receptie, en daarna met familie en aantal vrienden lekker gegeten.

 • Maaike | Travelbliss

  Niet getrouwd al wel tien jaar gelukkig samen met mijn nieuwe partner ๐Ÿ˜‰ Eerder wel een keer getrouwd en dat was een mix. De trouw zelf bewust klein gehouden met familie en naaste vrienden en daarna met zijn allen gegeten. En na het eten wel een groot feest gegeven dus de meeste mensen waren alleen uitgenodigd voor het feest.

 • beautyn0te

  Ahh, wat leuk! Er zullen veel dingen zijn waarvan je achteraf zou denken dat je dat mist. Maar ik lees dat je het ondanks dit nog heel bijzonder hebt gehad, want het gaat natuurlijk om de mooie momenten met je partner ๐Ÿ™‚

 • hippiemeisje

  Ik ben een keer getrouwd geweest (en ook weer gescheiden), ons feest was heel goedkoop en en onze kleding ook. niet dat het zo goedkoop moest van ons, maar wij zijn zo alternatief getrouwd, dat dat het grote voordeel was.
  Iedereen moet dat naar zijn zin doen, denk ik. Ik ben al op trouwfeesten geweest waarvan ik dacht dat ik 5 kastelen kon kopen, haha… Maar als zij dat graag zo willen, moeten ze dat doen, hรจ, trouwens, ik vond ze ook wel leuk!! ๐Ÿ˜‰ Ik vind het net zo leuk als ik gewoon naar een ga waar enkel een frituur staat. ๐Ÿ˜‰ Sfeer maak je tenslotte zelf, eender wat voor type feest het is! ๐Ÿ˜‰

  ik denk niet dat ik ooit nog opnieuw ga trouwen, ik zie er eigenlijk geen meerwaarde in.

 • Skincarebynaomi

  Ik hoop van harte dat je nog je bruiloft uitgebreid volgens jou wensen mag vieren. Het is toch wel iets heel bijzonders hรจ? Maar zo niet, treur dan niet en geniet van alles wat je hebt. De liefde is het allerbelangrijkste!

 • Frederique

  Ik ben heel klein getrouwd, met een groene jurk en weinig mensen. In een stadsdeel, niet in een kerk. En mijn dochtertje van 1 maand oud droeg ik in een drager. Ik zou het allemaal anders doen behalve mijn dochter, dat vond ik gezellig haha. Het kan ook wel aangezien ik alweer gescheiden ben haha. Ik zou dus, als ik ooit weer zou trouwens, in een kerk willen met een witte jurk en heel veel mensen, een feest en een huwelijksreis in het buitenland.

 • Saskia

  Ja, dit jaar alweer 21 jaar getrouwd. Jeetje wat vliegt de tijd.
  Wij hadden het geluk dat we flink hebben kunnen sparen voor onze grote dag. Het was dan ook een hele mooie dag en ik droeg mooie witte jurk. Volgens mij staat nog wel ergens op mijn blog een foto ๐Ÿ˜€
  Belangrijkste wat eigenlijk telt, is je liefde voor elkaar. Ik ben er dus nog meer dankbaar voor dat wij nog altijd bij elkaar zijn en gelukkig met elkaar zijn ๐Ÿ˜‰

 • Angela

  Ik ben nog niet getrouwd. Dat gaat wel gebeuren. In elk geval een groot feest met vrienden en familie. Het liefst niet in Nederland en een varken aan het spit. Dit wordt in elk geval goed sparen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.