Persoonlijk

De gewonnen Vtech verrassingsbox

In december schreef ik al eens een blog over het winnen van Randy Rendier. Hierbij hadden wij ook nog het geluk dat wij een gouden ticket vonden. Met dat gouden ticket hebben, jawel, de Vtech verrassingsbox van Zoef Zoef gewonnen!

Wat moesten we doen?

Je moest een leuke foto maken met het gouden ticket en deze op de facebook pagina van vtech posten. Dat hebben we dus gedaan!


Begin januari kregen wij een berichtje dat wij de gelukkige winnaars waren van de Vtech verrassingsbox!

Wat zat er allemaal in?

Wij hadden nog helemaal niets van Zoef Zoef dieren. Daan is een echte Toet Toet fan en daar hebben we dus ook heel veel van. Het was dus even afwachten wat meneer ervan vond, maar hij is er heel erg blij mee. Het leuke is dat de wegdelen van de Toet Toet auto’s er gewoon op aan gelegd kunnen worden.
Op de foto zie je het hele pakket. Ik kreeg niet de kans om een foto te maken op het moment dat het nog in de dozen zat, want Daan was super enthousiast over de doos vol met cadeautjes!
In totaal zaten er twee Zoef Zoef dieren in, het avonturenpad en de speeltuin. Echt een hele leuke set waar nu al de nodige uurtjes mee gespeeld zijn.

Zoef Zoef dieren

Waarschijnlijk volgen er hier in de toekomt nog wel meer Zoef Zoef dieren. Het is gewoon heel erg leuk speelgoed! Hebben jullie thuis ook Zoef Zoef dieren? Als niet, het is een echte aanrader voor zowel jongens als meisjes.

Kopen?

Hieronder vind je de onderdelen die ik op de foto heb gezet.

Tips?

Als ik nog speelgoed van de Zoef Zoef dieren voor Daan wil kopen, wat mag ik dan echt niet missen volgens jou? Er is zoveel keuze, dat ik het echt moeilijk vind om te kiezen.

[AdSense-A] Deze blog bevat gekregen producten en een affiliate link.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.