Zomervakantie 2019
Persoonlijk

Zomervakantie 2019

Hier in het noorden is de zomervakantie nu begonnen… Daan ging natuurlijk nog niet naar de basisschool, maar over zes weken is het wel zover! Best een beetje spannend… Ik ben ook wel toe aan vakantie, gewoon even lekker samen zijn en leuke dingen doen. Maar hoe ga ik dat dit jaar doen met de blog? Ik zal het je vertellen…

Zomervakantie

Het is eindelijk weer zomervakantie! Zes weken lang geen school voor de kinderen, maar papa’s en mama’s zijn natuurlijk niet allemaal zo lang vrij… Nu heb ik van het werk buiten de deur natuurlijk wel gewoon vakantie, maar hoe ga ik dat met de blog doen? Ik heb er over nagedacht en ik denk dat ik eruit ben!

Wij gaan dit jaar niet ver weg… We wilden het wel graag, maar soms lopen dingen net even anders dan dat je in je hoofd had. Helemaal geen ramp, want het is ook heerlijk om lekker op de camping te ontspannen! Daan heeft het er naar zijn zin en zijn nichtje gaat weer gezellig mee… Dus ja, ik kijk er wel echt naar uit.

De blog en vakantie…

Vorig jaar heb ik een soort van zomer rooster ingevoerd… Maar toen kwam er nog wel steeds dagelijks een blog online. Dit jaar wil ik dat eigenlijk niet, al moet ik wel zeggen dat het er ook maar net even aan ligt of ik veel leuke ideeën heb of juist niet. Ik heb nog een groot aantal boeken liggen, dus die wil ik in elk geval lezen en een leuke recensie online zetten. Verder deel natuurlijk de leuke foto’s en de Quote vind ik ook altijd wel leuk om te maken! En verder… verder zie ik het wel! Misschien een keer een leuke post uit het archief (want jeetje wat staan er al veel berichten online) of iets anders!

En dan, na de vakantie?

Na de vakantie gaat Daan naar school, manlief hopelijk weer 40 uur aan het werk en dan heb ik dus weer genoeg tijd! Tijd om een fijn ritme op te bouwen en weer meer/anders tijd in de blog en mijn bedrijfje te steken. Ik ga brainstormen over leuke onderwerpen en een nieuwe planning maken. Daarnaast wil ik verder met de invulboeken en wil ik kijken of het werk als Virtual Assistent beter van de grond kan krijgen… Genoeg plannen dus! Ik moet me natuurlijk ook niet vervelen… Maar op één staan natuurlijk de mannen, mijn blog en mijn werk in de slijterij!

En, wat zijn jou plannen voor de vakantie? Heb jij nog “goede voornemens” voor na de vakantie?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.