• Recensie - Een Baan voor Boris
  Recensie

  Een Baan voor Boris

  “Een Baan voor Boris”, maar wat wil Boris eigenlijk worden later? Er zijn zoveel beroepen waar je uit kan kiezen! Tijdens de Kinderboekenweek van 2021 was het thema “beroepen”, waardoor kinderen net als Boris kennis maakten met verschillende beroepen. Want wat wil je later worden? Op die vraag zijn zoveel antwoorden…

 • Money Planner
  Recensie

  Money Planner, inzicht geeft rust!

  “Money Planner” geschreven door “Renée Lamboo” ofwel PorteRenee is een boek dat je helpt bij het inzicht krijgen in je inkomsten. Dat klinkt misschien heel simpel, maar veel mensen hebben de financiële zaken niet goed op een rijtje staan. Natuurlijk hoeft dat niet te betekenen dat je dan ook schulden hebt, maar hoe fijn is het niet als je wel een duidelijk overzicht hebt?

 • Knutselen met hout
  Recensie

  Knutselen met hout | Recensie

  “Knutselen met hout” geschreven door “Sabine Lohf” is een boek vol met knutselideeën. Niet zomaar knutselideeën, maar boordevol beschrijvingen van dingen die je zelf met hout kunt maken! Wat zou jij willen maken in de houtwerkplaats? Knutselen met hout is al geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

 • Duck Duck
  Recensie

  Duck Duck

  Het is vakantie! Tijd om lekker bij te komen… Wij doen dat graag door lekker met zijn allen op de bank te ploffen en een leuke film aan te zetten. Zo keken wij afgelopen week Duck Duck! Over een eigenwijze gans… En die eigenwijsheid, die past helemaal bij ons 😉 . Benieuwd wat we van de film vonden en of we hem aan zouden raden? Lees dan snel verder…

 • Boer Boris een paard voor Sinterklaas
  Recensie

  Boer Boris een paard voor Sinterklaas

  “Boer Boris een paard voor Sinterklaas” geschreven door “Ted van Lieshout” en met illustraties van “Philip Hopman” is een leuk nieuw boek uit de serie van boer Boris. Deze keer krijgt Boer Boris een brief van niemand minder dan Sinterklaas! Zijn paard is gevallen en hij heeft hulp nodig. Zou Boer Boris de Sint kunnen helpen?

 • De Jaagster
  Recensie

  De Jaagster

  “De Jaagster” geschreven door “Kate Quinn” is een boek met historische feiten, liefde en verraad! Alles vind je terug in dit prachtig geschreven boek, dat zeker een aanrader is voor elke liefhebber van oorlogsboeken. Een Britse oorlogscorrespondent gaat op zoek naar de Jaagster, een vrouw die de meest gruwelijke misdaden gepleegd heeft… Het is nog nooit iemand gelukt om haar te pakken te krijgen, zou het Ian wel lukken?

 • Het grote boek van de Fabeltjeskrant
  Recensie

  Het grote boek van de Fabeltjeskrant

  “Het grote boek van de Fabeltjeskrant“, een boek vol jeugdsentiment! Althans, voor mij… Ik heb vroeger altijd de Fabeltjeskrant gekeken en vind het dan ook super leuk dat je het de laatste tijd zoveel terug ziet! Dit boek is zeker een aanrader, ook leuk voor opa’s en oma’s om aan de kleinkinderen voor te lezen trouwens.

 • Boer Boris gaat naar de markt
  Recensie

  Boer Boris gaat naar de markt

  “Boer Boris gaat naar de markt” geschreven door “Ted van Lieshout” en met illustraties van “Philip Hopman” is een boek uit de serie van boer Boris. Deze keer gaat boer Boris naar de markt. Er staat een bord dat hij ergens niet mag lopen, maar hoe komt hij nu op de markt dan? De maïs moet wel gewoon verkocht worden natuurlijk!

 • Het airfryer kookboek
  Recensie

  Het airfryer kookboek

  “Het airfryer kookboek” geschreven door “Williams Sonoma” is een boek vol met heerlijke recepten, die je allemaal in de airfryer kunt bereiden! De eerlijkheid gebied mij te zeggen dat wij hem zelf vooral voor de patat en snacks gebruikten, maar ik heb nu ontdekt wat voor lekkere dingen je allemaal kunt maken! Snel, makkelijk en gezond!