5 vormen in de natuur
Recensie

|| Recensie || 5 vormen in de natuur

“5 vormen in de natuur” geschreven door “Camilla Falsini” is een kartonboek met beweegbare schuifjes voor de aller kleinsten! Het boek stimuleert kinderen bij het ontwikkelen van de cognitieve vaardigheden op een speelse manier. Ook heel leuk als cadeau trouwens!

5 vormen in de natuur

Leren door te doen! Volg jij de vormen uit de natuur?

5 vormen in de natuurDit boek voor kinderen van 1-3 jaar is een echte aanrader!

Het boek is lekker dik, in de zin van dikke kartonnen pagina’s waardoor kinderen het ook gemakkelijk zelf kunnen lezen. Elke bladzijde heeft een andere vorm, die de kinderen zelf na kunnen doen door het schuifje door de uitsnede te bewegen. Een interessante manier om nieuwe dingen te leren! Daarnaast is op elke pagina natuurlijk een leuke opdracht/vraag die helemaal bij de vorm past.

Maar niet alleen voor de kinderen is het leuk! Ook voor de ouders zijn er een aantal dingen die je graag wilt weten. Zo werken de kinderen spelenderwijs aan de hand-oog coรถrdinatie als ze met dit boek bezig zijn. Het stimuleert de cognitieve vaardigheden en ze leren ook nog een beetje bij over de wereld! Mooi meegenomen toch ๐Ÿ˜‰ .

“Volg de vormen, zet je vinger op het beweegbare schijfje en teken elke vorm na. Eenvoudig, speels en mooi. In dit kartonboek maken kinderen spelenderwijs kennis met de vormen in de natuur.” (Bron: achterflap boek)

“5 vormen in de natuur”, een super leuke manier om iets nieuws te leren!

Onze mening

Oeh mama, ikkuh hebben? Dat was wat Daan zei toen dit boekje gebracht werd. Het is een echte boekenwurm, maar zodra een boekje uitdaagt om mee te doen, dan staat hij helemaal vooraan! Toen ik het boekje zag, dacht ik dat Daan er misschien wel al te groot voor zou zijn, maar dat is niet zo. Hij vindt het heerlijk om ermee te spelen. We benoemen samen de vormen en de kleuren en we beantwoorden de vragen. Soms verzinnen we ook zelf een leuk verhaal. Het bewegen van schijfje is het echt helemaal!ย Zeker een aanraden voor de aller kleinsten! Op een speelse manier nieuwe dingen leren. Ook leuk als cadeau trouwens!

Specificaties

5 vormen in de natuur
Bron: Bol.com

Titel: 5 vormen in de natuur
Auteur: Camilla Falsini
Uitgeverij: Oogappel
Taal: Nederlandstalig
Aantal bladzijden: 10
Uitgave: Kartonboek
Verschijning: Februari 2019
ISBN: 9789002266911
Leeftijd: 1-3 jaar

Bestel de Hardcover (โ‚ฌ 14,99)

De meeste kinderboeken zijn ook te krijgen bij o.a. Bruna, Ilovespeelgoed, Prenatal,ย PSikhouvanjouย en de Bijenkorf.


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. ontvangen product(en) of affiliate link(s).


2 Comments

  • Rory

    Dit lijkt mij een heel leuk boekje! Vroeger vond Mila dit soort boeken (met van die dingen die je kon schuiven) geweldig. Opa bracht altijd de meest dure boeken mee. Van een olifant die je kon laten bewegen. Of met zachte veertjes op een vogeltje om zo te laten voelen hoe het ‘ in het echt’ aanvoelt. Heel waardevol en dierbaar, want ik heb ze nu nog (ons dochtertje is 7 jaar) en het zijn de boeken die ik zal blijven bewaren voor haar.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.