Bijbelverhalen voor de allerkleinsten
Recensie

Bijbelverhalen voor de allerkleinsten!

Bijbelverhalen voor de allerkleinsten” is een verzamelbox met daarin vier boekjes over de bijbel. In ieder boekje lees je over een ander verhaal. Het fijne is dat de boekjes van stevig karton gemaakt zijn en kleine kinderen ze dus ook zelf kunnen lezen. Daan heeft kennis gemaakt met de bijbel dankzij deze boekjes.

Vier verhalen uit de bijbel, speciaal voor kleine kinderen.

Bijbelverhalen voor de allerkleinsten

Adam en Eva

Hoe is de mensen eigenlijk op aarde gekomen? Wie zijn Adam en Eva? In kindertaal wordt hierover verteld in het boekje. Dankzij de mooi illustraties zeer aantrekkelijk voor de kinderen.

Jezus

Wie is Jezus eigenlijk? Wat heeft hij gedaan waardoor iedereen zijn naam kent? En de belangrijkste vraag, waarom is hij niet meer hier. Veel vragen die in dit boekje beantwoord worden.

De ark van Noach

God was niet tevreden met de aarde. Noach werkte had en geloofde in God. Daarom vertelde God hem dat hij zich moest voorbereiden op een overstroming. Noach bouwde een boot en nam van alle dieren een mannetje en een vrouwtje mee. Het begon inderdaad heel hard te regenen, maar ze waren veilig op de boot.

Mozes

Een kleine baby werd geboren, maar zijn mama moest hem verstoppen. Hij werd gevonden door de prinses, die besloot de koning niets te vertellen. Ze zocht iemand om voor hem te zorgen en vond zijn eigen moeder. In ruil voor een beloning ging ze voor Mozes zorgen. Later ging Mozes bij de prinses wonen, maar vergat niet waar hij vandaan kwam.

Voor wie?

“Bijbelverhalen voor de allerkleinsten” is een boek voor voor de kleine kinderen. In echte kindertaal worden de verhalen verteld in niet meer dan twaalf pagina’s en met mooie tekeningen. Omdat de boekjes van karton gemaakt zijn, kunnen de kinderen ze zelf ook gemakkelijk lezen.

“Bijbelverhalen voor de allerkleinsten”, een aanrader als je op zoek bent naar een boekje die de eerste bijbel verhalen verteld.

Onze mening

Eerlijk is eerlijk, wij zijn niet gelovig. De basis van de bijbel ken ik wel, maar hoe draag ik die aan Daan over? Daan gaat naar een gelovige school en ik vind het wel fijn als hij een beetje weet wat er in de bijbel staat. Deze boekjes zijn er echt ideaal voor. Samen lezen we ze en vertel ik er wat over. Hij vindt het vooral fijn dat hij er zelf in kan kijken zonder dat de pagina’s scheuren. Het is een hele leuke kennismaking met de bijbel!

Specificaties

Titel: Bijbelverhalen voor de allerkleinsten
Uitgeverij: Witte Leeuw
Taal: Nederlandstalig
Aantal bladzijden: 12 (per boekje)
Uitgave: Karton
Verschijning: Oktober 2018
ISBN: 9789492901088
Leeftijd: 2-4 jaar

|| Meer informatie en bestellen; Bijbelverhalen voor de allerkleinsten

Tip! Voor de oudere kinderen kan je kiezen voor de Bijbel voor kinderen.


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


Bron (uitgelichte) afbeelding(en); Bol.com Partnerprogramma

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.