Recensie

|| Recensie || Dat lust ik niet

“Dat lust ik niet” geschreven door “Christopher Silas Neal” is een kinderboek waarin je leert over wat de dieren zoal eten. Een eigenwijze kat wil zijn kattenbrokjes namelijk niet eten en gaat op zoek naar wat de andere dieren zoal eten.

Dat lust ik niet

De kat wil zijn eigen droge eten niet meer hebben, maar wat moet hij dan eten?

Het boek

Kat is er helemaal klaar mee om zijn eigen droge en saaie kattenvoer te eten. Maar wat hij wel moet eten? Ja, dat weet hij eigenlijk helemaal niet. Hij heeft toch best wel honger en gaat alle andere dieren bij langs om te kijken wat eten. Maar al dat eten, nee dat lust kat ook niet! Wat moet hij nu eten?

Voor wie?

“Dat lust ik niet” is een boek voor kinderen vanaf een jaar of vier. Het boek stimuleert de kinderen om ook te vertellen over wat ze lekker en niet lekker vinden om te eten. Daarnaast leren ze ook nog eens over wat dieren zoal eten. De bijna pagina vullende illustraties maakt dat het boek heel geschikt is om voor te lezen aan de allerkleinsten. De tekeningen zijn niet te moeilijk, zodat de kinderen ze ook echt kunnen herkennen.

“Dat lust ik niet”, een heerlijk boek om samen met kinderen te lezen!

Onze mening

Daan is dol op dieren, maar wat eten ze eigenlijk allemaal? Van de meeste dieren weet hij het wel al. Maar een kat, die eet toch gewoon kattenbrokjes? Onze katten in ieder geval wel! Hij vond het dan ook maar raar dat de kat dat niet meer wilde eten. Maar wat eet een kat eigenlijk nog meer behalve kattenbrokjes? Wat vinden wij eigenlijk lekker en is dat allemaal gezond of niet zo? We hebben het direct maar allemaal doorgenomen! Super leuk en we hebben het direct uitgebreid over ons eigen eten gehad.

Specificaties

Bron: Bol.com

Titel: Dat lust ik niet
Auteur: Christopher Silas Neal
Uitgeverij: Paolo
Taal: Nederlandstalig
Aantal bladzijden: 38
Uitgave: Hardcober
Verschijning: December 2017
ISBN: 9789492600035
Leeftijd: 4-7 jaar

Bestel de Hardcover (€ 14,90)

De meeste kinderboeken zijn ook te krijgen bij o.a. Bruna, Intertoys, Ilovespeelgoed, PrenatalPSikhouvanjou en de Bijenkorf.


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking, ontvangen product(en) of affiliate link(s).


One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.