De grote dierenatlas
Recensie

|| Recensie || De grote dierenatlas

“De grote dierenatlas” geschreven door “Anne Mac Rae” is een hele mooie geïllustreerde dierenatlas, waarin je een heleboel kunt vinden over verschillende dieren. Je leert de dieren heel goed kennen, niet alleen door het boek te lezen, maar ook met de app! Via de app kan je een heleboel filmpjes bekijken van de dieren.

De grote dierenatlas

Een dierenatlas voor kinderen met gratis app om filmpjes te kijken!

Het boek

De grote dierenatlas achterflapDeze atlas is een echte must-have voor alle kleine dieren fans! Het boek is prachtig geïllustreerd, waardoor je dieren van over de hele wereld leert kennen. Per continent lees je welke dieren er wonen en leer je meer over de dieren. Dankzij de app die speciaal voor deze dierenatlas gemaakt is, kan je ook nog eens bijbehorende filmpjes zien! Je leert de dieren dus niet alleen kennen vanaf de tekeningen, maar in 100 filmpjes zie je een aantal dieren ook echt bewegen!

“Ontdek meer dan 500 diersoorten. Zoek op waar ze leven en gebruik de gratis app om wel 100 geweldige filmpjes te bekijken. In de grote dierenatlas leer je dieren van over de hele wereld kennen – op de pagina’s van het boek, maar ook op je tablet of smartphone. Maak je klaar voor een unieke ervaring!”
(Bron:  achterflap boek)

Voor wie?

“De grote dierenatlas” is een boek voor alle kinderen vanaf ongeveer vijf jaar die van dieren houden of meer over dieren willen weten. Het boek is natuurlijk niet alleen leuk voor kinderen, ook papa’s en mama’s kunnen nog een heleboel leren over de dieren! Erg leuk samen het boek te lezen in de app de filmpjes te bekijken.

“De grote dierenatlas” is echt een geweldige dierenatlas, waarin je heel veel leert over de vele verschillende dieren die hier op de wereld leven.
De grote dierenatlas app
Bron afbeelding: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum bv

Onze mening

Daan en zijn papa zijn allebei dol op dieren! Ze kunnen er uren naar kijken en ze bestuderen. Eerlijk is eerlijk, ik vind het leuk om ze te zien, maar meer ook niet 😉 . Hoewel het boek voor kinderen vanaf een jaar of vijf is, vindt Daan hem ook helemaal leuk. Hij gaat alle dieren bij langs die hij al kent en vindt het ook leuk om nieuwe dieren te ontdekken. De weetjes zeggen hem nu nog niets, maar als hij eenmaal zelf kan lezen, gaat hij ze vast interessant vinden. Ook met de app naar de filmpjes kijken is een groot succes. Kinderen groeien toch op met telefoons en tablets. Ik vind het super leuk hoe het lezen van een boek nu gecombineerd is met een app. Op deze manier krijg je kinderen ook echt aan het lezen denk ik. De dierenatlas is een groot succes, zeker door het leuke concept van het combineren van een app met een boek. Zeker een aanrader wat mij betreft! 

Specificaties

De grote dierenatlasTitel: De grote dierenatlas
Auteur: Anne MacRae
Uitgeverij: van Holkema & Warendorf
Taal: Nederlandstalig
Aantal bladzijden: 48
Uitgave: Hardcover
Verschijning: September 2018
ISBN: 9789000361724
Leeftijd: vanaf +/- 5 jaar

Bestel de Hardcover (€ 12,50)

Via de bovenstaande link is tevens een inkijkexemplaar beschikbaar.

De meeste kinderboeken zijn ook te krijgen bij o.a. Bruna, Intertoys, Ilovespeelgoed, PrenatalPSikhouvanjou en de Bijenkorf.


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, InstagramBloglovin of Pinterest?


De grote dierenatlas

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.