|| Recensie || De verborgen geschiedenis van ons

De verborgen geschiedenis van ons

|| Recensie || De verborgen geschiedenis van ons

“De verborgen geschiedenis van ons” is een pakken en spannend boek uit het Young Adult genre, maar ook zeer geschikt voor volwassenen. In deze blog vertel ik je meer over dit mysterieuze boek.

De verborgen geschiedenis van ons

Iemand liegt tegen haar, maar wie? Als je je niets meer kunt herinneren, wie moet je dan geloven?

Het verhaal

De verborgen geschiedenis van ons
Bron: Bol.com

Olivia heeft een ernstigs verkeersongeluk gehad, waarbij ze bijna is verdronken. Na het ongeluk kan ze zich niets meer van de gebeurtenissen herinneren. In eerste instantie denkt ze dat het komt doordat ze een tijdje in coma heeft gelegen, maar dan komt ze erachter dat ze zich niets meer herinnert van de afgelopen vier jaar. De jongen die beweert haar vriendje te zijn is een vreemde voor haar. Iedereen blijft haar vertellen over wie ze is; Waar houdt ze van en wat vindt ze verschrikkelijk? Ze zou vegetariër zijn, maar het zegt haar niets. Er is echter één iemand die haar uit de weg blijft gaan, Walker, de jongen die haar leven gered heeft. Ze krijgt niet de kans om hem te bedanken, want hij ontloopt haar steeds.

Olivia raakt er steeds meer van overtuigd dat er toch nog dingen voor haar verzwegen worden, maar waarom zou dat zijn? Ze gaat op onderzoek uit, want ze wil achterhalen wat er nou echt gebeurd is. Tegelijkertijd moet ze ook haar plekje zien te vinden in een leven waarvan ze zich niets meer kan herinneren.

De personages

Olivia is vastbesloten om erachter te komen wat er voor haar verzwegen wordt. Zij is dan ook echt het hoofd personage waar het verhaal om draait. Door het ongeluk is ze een groot deel van haar leven kwijt, ze weet niet meer goed wie ze zelf is. Ze zoekt een manier om haar leven op te pakken, maar gaan ondertussen ook op onderzoek uit, omdat ze denkt dat er dingen voor haar verzwegen worden. Je voelt af en toe echt haar frustraties omdat ze zich niet alles kan herinneren.

De schrijfstijl

Een poëtisch geschreven boek, dat lekker vlot leest. Lekker begrijpelijk geschreven en heerlijk om tussendoor te lezen. Doordat hij zo lekker makkelijk leest hoef je niet echt je aandacht erbij te houden om alles te kunnen volgen.

Voor wie?

“De verborgen geschiedenis van ons” is een boek dat in een poëtische stijl geschreven is voor Young Adults. Echter vind ik hem ook zeer geschikt voor volwassenen, want ook ik kon hem maar moeilijk weg leggen. Het is een boek voor alle lezers die van spanning en mysterie houden.

Met dit, in een poëtische stijl geschreven, mysterieuze boek weet Jessi Kirby de spanning er goed in te houden. Een aanraden voor alle lezers die van spannende boeken houden.
 
De verborgen geschiedenis van ons is een pakkend en moeilijk weg te leggen boek. Het is een boek dat in het Young Adult genre valt, maar hij is ook zeker aan te raden voor volwassenen. Een erg mooi geschreven boek, dat spannend is tot aan het einde! Een aanrader voor alle lezers die van mysterie houden.

Specificaties

De verborgen geschiedenis van ons
Bron: HarperCollins

Titel: De verborgen geschiedenis van ons
Schrijfster: Jessi Kirby
Uitgever: HarperCollins
Taal: Nederlandstalig
Aantal bladzijden: 256
Uitgaven: Paperback en Ebook
Veschijning: Maart 2018

Bestel “De verborgen geschiedenis van ons” hier.

 

 

 

 

 

Volg jij Happinessfromme al op Facebook, InstagramBloglovin of Pinterest? [AdSense-A]

Voor meer recensies neem hier eens een kijkje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...