|| Recensie || Een bos

|| Recensie || Een bos

“Een bos” geschreven door “Marc Martin” is een boek dat bewustzijn creëert over hoe wij met de natuur omgaan. Het boek is bedoeld voor kinderen, want jong geleerd is oud gedaan. Toch word je ook als volwassene er wel even mee geconfronteerd. 

Een bos

Er was eens een bos, was of is?

Het boek

Bron: Bol.com

De bossen, iets waar we zuinig op moeten zijn. Wat me nemen, moeten we ook weer terug geven. Maar wat als we dat niet doen? Komt het dan allemaal nog wel goed?

“Er was eens een bos… Maar toen kwamen mensen bomen omhakken, tot er bijna geen één meer over is. Zou dat wel goed gaan?” (Bron: achterflap boek)

Voor wie?

“Een bos” is een boek voor kinderen. Het boek leert ze hoe ze met de natuur om moeten gaan. Ik vind het niet echt een boek om thuis lekker uit voor te lezen. Echter, voor bepaalde thema’s op school is dit boek wel een hele goede manier om het thema te ondersteunen! De kinderen worden er bewust van dat ze voorzichtig met de natuur om moeten gaan.

“Een bos”, een leerzaam boek voor kinderen!

Onze mening

Eerlijk is eerlijk, het boek kan Daan niet zoveel boeien. Hij snapt denk ik de boodschap ook nog niet zo goed. Ik zelf vind het een boek dat goed bij bepaalde thema’s op bijvoorbeeld een school past, maar echt een voorleesboek, nee dat vind ik het niet. Wel zijn de tekeningen, aquarellen, heel erg mooi! Een leerzaam boek, ideaal voor op school!

Specificaties

Bron: Bol.com

Titel: Een bos
Auteur: Marc Martin
Uitgeverij: Paolo
Taal: Nederlandstalig
Aantal bladzijden: 32
Uitgave: Paperback
Verschijning: Februari 2018
ISBN: 9789492600073
Leeftijd: 4-6 jaar

Bestel “Een bos” Paperback (€ 14,90)
Via de bovenstaande link is ook een inkijkexemplaar beschikbaar.

De meeste kinderboeken zijn ook te krijgen bij o.a. Bruna, Intertoys, IlovespeelgoedPrenatalPSikhouvanjou en de Bijenkorf.


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een ontvangen product.


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...