Een taart voor Tess
Recensie

|| Recensie || Een taart voor Tess

“Een taart voor Tess” geschreven door Marianne Busser en Ron Schrรถder is een boek vol vrolijke versjes en rijmpjes over eten. De tekening zijn gemaakt voor Dagmar Stam. Een erg leuk boekje, ook om cadeau te doen!

Een taart voor Tess

Een boek vol vrolijke versjes en rijmpjes over eten, voorleesplezier voor de allerkleinsten!

Het boek

Een taart voor TessEen taart voor Tess is een boekje vol met leuke verhaaltjes, versjes en rijmpjes. Op elke pagina lees je weer een ander verhaaltje. De mooi illustraties maken de verhaaltjes helemaal af.

Tess is dol op vieze dingen
‘t is haar echt nooit vies genoeg
vandaar dat ze voor haar verjaardag
alleen maar vieze dingen vroeg
Ze vroeg een hele vieze tuinbroek
en een vieze trui erbij
maar toen ze een hele vieze taart kreeg
was ze helemaal niet blij!

Voor wie?

“Een taart voor Tess” is een boekje dat leuk is voor alle kinderen. Als ze nog heel klein zijn, dan kan je elke avond uit het boek een verhaaltje voorlezen. Zodra ze zelf kunnen lezen, is het erg leuk dat ze de verhaaltjes ook zelf kunnen lezen. Door de prachtige tekeningen krijgt je kindje ook een goed beeld van de verhaaltjes. Het boekje is ook erg leuk om cadeau te geven!

Een heerlijk boek vol leuke verhaaltjes, leuk om te geven en te krijgen! Helemaal een aanrader voor alle kinderen die dol zijn op eten.

Onze mening

Daan is er dol op om voorgelezen te worden. Zeker boeken met veel illustraties doen het goed, omdat hij dan ook echt mee kan kijken. Dit boekje ligt nu naast zijn bed en elke avond lezen we samen รฉรฉn verhaaltje. De verhaaltjes hebben een mooie lengte en zorgen voor net een beetje meer rust voor het slapen gaan. Bij Daan zijn ze vooral favoriet, omdat ze over eten gaan, iets waar hij dol op is ๐Ÿ˜‰ . Als ik klaar ben met lezen dan mag hij van mij ook altijd even een verhaaltje vertellen aan de hand van de plaatjes en daarna gaat hij lekker slapen.ย Mijn conclusie is dat het een erg leuk boekje is voor kinderen. Daarnaast is het een leuk cadeau idee om te geven of te krijgen.

Specificaties

Een taart voor TessTitel:ย Een taart voor Tess
Auteur: Marianne Busser & Ron Schrรถder
Illustrator: Dagmar Stam
Uitgeverij:ย van Holkema & Warendorf
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 32
Uitgave: Hardcover
Verschijning: Juni 2018

Als je op het plaatje hieronder klikt, dan wordt je doorgestuurd naar Bol.com. Natuurlijk zijn er online en offline winkels die ook dit leuke boek verkopen. Denk bijvoorbeeld aan: Bruna

Voor meer recensies neem hier eens een kijkje![AdSense-A]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.