Recensie

|| Recensie || Heleen

“Heleen” geschreven door “Zara van Amstel” (pseudoniem) is een erotische roman. Geschreven vanuit eigen ervaringen en om rooie oortjes van te krijgen! Je wordt meegenomen in een wereld die je (misschien) niet kent en leest over gevoelens en verlangens waarvan je (misschien) het bestaan niet wist.

Heleen

Wat als je man zijn geheim, een ontembaar verlangen, aan je opbiecht?

Bron: Bol.com

Heleen schrikt als haar man Vince zijn diepste verlangens aan haar opbiecht. Wat moet ze hier nu mee? Hij trekt haar mee in een voor haar onbekende wereld. Maar wat ze niet voorzien heeft, gebeurt wel. Ze heeft er plezier in en kan Vince geven wat hij zo nodig heeft. Samen gaan ze nieuwe ervaringen aan en ontdekken ze nieuwe dingen in de SM wereld. In het boek word je meegenomen in de verlangens en gevoelens van Heleen en Vince, die best heftig kunnen zijn als je er niet in thuis bent. Desondanks word je getriggerd om toch verder te lezen, want hoe loopt het af? Voor de buitenwereld is het een taboe, maar toch blijken meer mensen deze verlangens en gevoelens hebben dan ze verwachten. Vinden ze een manier om hun levensstijl te combineren met het “gewone” leven?

“Het vreemde gedrag van Vince wekt achterdocht bij zijn vrouw Heleen. Eindelijk, na al die jaren samen durft Vince zijn alles bepalende vraag aan haar voor te leggen. Heleen is geschokt, met stomheid geslagen. Dit had ze niet zien aankomen, zeker niet van een zelfverzekerde harde zakenman. In de daarop volgende tijd wordt Heleen meegezogen in zijn wereld die compleet nieuw voor haar is. Hun seksleven krijgt een totaal andere wending, vol spanning, passie en nieuwe ontdekkingen waar ze het bestaan niet van wist. Zara van Amstel is een pseudoniem van een Nederlandse fotograaf. Na een aantal jaren fotograferen trekt ze haar stoute schoenen aan en besluit om haar verhaal te delen met het publiek. Ze hoopt hiermee stellen te bereiken die meer spanning en avontuur zoeken binnen hun relatie.” (Bron: achterflap boek)

Voor wie?

“Heleen” is een boek voor iedereen die van erotische romans houdt, maar ook als je op zoek bent naar een beetje spanning. In het boek speelt de SM wereld een rol, een wereld die voor veel mensen waarschijnlijk een ver van hun bed show is. Er rust een beetje een taboe op, terwijl dat niet per se nodig is. Het verhaal neemt je mee in de ontdekkingstocht in deze wereld en je leest over de verlangens en gevoelens die een rol kunnen spelen. Iedereen beleefd dit natuurlijk op zijn eigen manier, maar door het verhaal van Heleen en Vince krijg je goede indruk. Mocht het nou saai zijn in bed, dan kan je zeker inspiratie uit deze roman halen!

“Heleen”, als je samen een onbekende wereld gaat ontdekken en je laat lijden door je verlangens en gevoelens.

Mijn mening

Eerlijk is eerlijk, ik ben niet vies van een erotisch boek. De welbekende series van Fifty shades en Crossfire heb ik dan ook allemaal verslonden. Toen ik een mailtje van Zara kreeg of ik dit boek wilde lezen, hoefde ik ook niet lang na te denken! Verwachtingen had ik niet echt, was het een kopie van boven genoemde boeken of totaal anders? Nou, dat laatste dus! In eerste instantie had ik niet door dat het boek geschreven was vanuit eigen ervaringen, ik was zou enthousiast dat dat detail mij even ontgaan was. Ik heb het boek bijna in één ruk uitgelezen, gefascineerd door de bekentenissen en gevoelens waarover geschreven werd. Zara heeft alles goed weten te verwoorden en je wordt echt meegezogen in de ontdekkingstocht van Heleen en Vince. Of je het droog houdt tijdens het lezen van dit boek, dat kan ik je niet beloven. Maar wat ik je wel kan zeggen is dat je er de nodige spanning uit kunt halen, die je al dan niet zelf ook toe kunt passen! Een top boek dat je zeker moet lezen als je van een erotisch en spannend boek houdt!

Specificaties

Bron: Bol.com

Titel: Heleen
Auteur: Zara van Amstel
Uitgeverij: Zara van Amstel, 2018
Taal: Nederlandstalig
Aantal bladzijden: 202
Uitgave: Paperback
Verschijning: November 2018
ISBN: 9789082948004

Bestel “Heleen” (€ 19,99)

De meeste kinderboeken zijn ook te krijgen bij o.a. Bruna, Intertoys, Ilovespeelgoed, PrenatalPSikhouvanjou en de Bijenkorf.


PS.
Zara is zo lief geweest om een boek beschikbaar te stellen voor de #Nieuwjaarsbloghop 2019 die morgen start! Dus als jij na het lezen van deze recensie ook enthousiast bent geworden, houd dan morgenvroeg zeker de blog in de gaten! 


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een ontvangen product en affiliate link(s).


 

13 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.