Het airfryer kookboek
Recensie

Het airfryer kookboek

Het airfryer kookboek” geschreven door “Williams Sonoma” is een boek vol met heerlijke recepten, die je allemaal in de airfryer kunt bereiden! De eerlijkheid gebied mij te zeggen dat wij hem zelf vooral voor de patat en snacks gebruikten, maar ik heb nu ontdekt wat voor lekkere dingen je allemaal kunt maken! Snel, makkelijk en gezond!

Het airfryer kookboek

Snel, makkelijk en gezond!

Het airfryer kookboek
Bron: Bol.com

Heb jij een airfryer in huis? In veel huishoudens is er tegenwoordig wel één te vinden. Wij hebben er ook één in de keuken staan, maar eigenlijk maken wij er dus alleen patat en snacks in klaar. Super jammer, aangezien je erg veel lekkere dingen in de airfryer kunt maken.

In dit leuke boekje vind je een heleboel snelle, makkelijke en gezonde recepten! Ze zijn ook erg geschikt voor iedereen die geen keukenprinses is (ik spreek uit ervaring).

Zo vind je bijvoorbeeld een recept voor wentelteefjessticks, frittata, bananenbrood, minipizza’s en nog veel meer!

“De airfryer voor een compleet nieuwe manier van frituren, bakken, roosteren en grillen. Dit kookboek bevat meer dan 20 snelle, makkelijke, gezonde en lekkere recepten voor de airfryer. Met dit unieke keukenapparaat kun je onder meer geweldige snacks, hoofdgerechten en toetjes maken.” (Bron: achterflap boek)

Voor wie?

“Het airfryer kookboek” is een boek voor iedereen die een airfryer in de keuken heeft staan. De recepten zijn makkelijk, gezond en nog lekker ook! Wat wil je nog meer? Het is een handzaam boekje voor een leuke prijs! Ook ideaal om eens cadeau te geven of te vragen dus. Je hoeft trouwens geen keukenprinses te zijn om met dit boekje aan de slag te gaan. Alles is duidelijk uitgelegd en er worden geen moeilijke dingen van je gevraagd.

“Het airfryer kookboek”, een boek boordevol lekkere recepten die je in de airfryer kunt bereiden..

Mijn mening

Helaas is onze combi magnetron kapot gegaan, dat betekent geen oven meer! We hebben een airfryer staan en dus werd het tijd om hier mee aan de slag te gaan. Natuurlijk wist ik wel dat je er veel meer mee kon dan alleen maar patat en snacks klaarmaken, maar ja, wat dan? In het airfryer kookboek staan heerlijke recepten, verrassend gezond en ook nog eens heel makkelijk te maken. Zeker een aanrader, ook leuk om te krijgen of om weg te geven.

Specificaties

Het airfryer kookboek
Bron: Bol.com

Titel: Het airfryer kookboek
Auteur: Williams-Sonoma
Uitgeverij: Kosmos Uitgevers
Taal: Nederlandstalig
Aantal bladzijden: 56
Uitgave: Hardcover
Verschijning: September 2019
ISBN:9789021574424


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Bron afbeeldingen; Bol.com


 

2 Comments

 • Will

  Een Airfryer kookboek, wist niet dat die er was, lijkt mij toch erg handig.
  Mijn dochter is binnenkort jarig en zij heeft zo’n apparaat.
  Ga haar zo’n kookboek geven.
  Even door naar bol.com, en bestellen.
  Bedankt voor de tip.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.