Het boek van Clash deel 2
Recensie

Het boek van Clash Deel 2

“Het boek van CLASH Deel 2” is een tof boek en super leuk voor kinderen vanaf een jaar of 9! Het is een episch stripverhaal dat zich afspeelt in de wereld van Clash of Clans! Een avontuurlijk verhaal over vriendschap en vertrouwen. Een ideaal boek voor de gamers dus, zeker als ze Clash of Clans spelen! In dit bericht vertel ik jullie meer over dit boek en natuurlijk ook wat wij ervan vonden.

Eerder zag je Het boek van Clash Deel 2 al voorbij komen in de Winweek op Happinessfromme. Destijds was het boek net uit en hadden wij hem nog niet gelezen. Wel mochten wij één lezer blij maken met dit leuke boek en dat is volgens mij ook wel gelukt. Nu hebben wij het boek wel gelezen en graag vertellen wij er nu ook wat meer over!

Het boek van Clash Deel 2

Het vervolg in de serie Het boek van Clash: een avontuurlijk verhaal over vriendschap en vertrouwen.

De bekende personages uit de wereldberoemde game komen terug voor een nieuw hilarisch avontuur in de wereld van Clash of Clans!

In een land hier heel ver vandaan wonen twee beste vriendinnen: Jane en Angie. Als Jane tijdens een gevecht met de kobolden in een magische grot terechtkomt, vindt ze een mysterieuze perkamentrol met daarop een waardevolle boodschap. Jane leert hoe ze nog strategischer ten strijde kan trekken, alleen wel ten koste van haar beste vriendin. Ze komt in een nieuwe kring van boogschutters terecht. Maar wil ze Angie en haar dorp eigenlijk wel achter zich laten?

Dit vinden wij van het boek!

Hoewel Daan (8) normaal geen Clash of Clans speelt, vindt hij het boek wel heel erg leuk! Ik ben hier thuis degene die een tijd Clash of Clans gespeeld heeft, leuk spelletje! Daan vond het geweldig dat het boek geen gewoon boek was, maar een stripboek! Hoewel het soms nog een beetje lastig was met zelf lezen, was het een leuke uitdaging en kwam hij er best uit! Hij vond de van de avonturen van de varkensruiters erg leuk en las zelfs vrijwillig in het boek.

Vrijwillig, dat klinkt misschien een beetje gek, maar hoewel Daan best goed kan lezen, is het niet zijn grootste hobby! Samen lezen we wel iedere dag, dat vind ik gewoon belangrijk, maar het gebeurd niet snel dat hij zelf even gaat zitten lezen. Bij dit boek dus wel, het is een spannend avontuur en prachtig geïllustreerd! Ik snap het dus helemaal. Na het lezen van het boek kwam ook direct de vraag of hij ook het spelletjes van Clash of Clans mocht hebben, het heeft dus wel indruk gemaakt.

Het boek van Clash Deel 2 is een leuk boek voor de gamers, zeker als ze Clash of Clans spelen!

Titel: Het boek van Clash deel 2 | Auteur: Gene Luen Yang | Illustraties: Les Mcclaine | Uitgeverij: Condor | Taal: Nederlandstalig | Aantal bladzijden: 144 | Uitgave: Hardcover | Verschijning: November 2023 | Leeftijd: vanaf 9 jaar

Eerder verscheen al; Het boek van CLASH – Deel 1

Een episch stripverhaal dat zich afspeelt in de wereld van Clash of Clans!

Terrodicus is een jonge Varkensruiter die droomt van succes. Maar hij is zo slecht in het aanvallen van dorpen dat hij wordt uitgelachen door de andere Varkensruiters. Dan duikt er een onverwacht gevaar op, en krijgt Terrodicus de kans om zichzelf te bewijzen. Zal hij de ware held van de Koninklijke Arena worden…?

Deze nieuwe reeks is gebaseerd op de werelden en personages van de populaire games Clash of Clans en Clash Royale. Spannend, grappig en hartverwarmend.

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.