Het bucketlist boek voor ouders
Recensie

Het bucketlist boek voor ouders

Het bucketlist boek voor ouders” is een boek dat alle ouders zouden moeten hebben. Het is een bucketlist van 250 dingen die je met je kind gedaan moet hebben. Er zijn normale dingen in, maar ook wel uitdagingen! Een erg leuk boek om te hebben en samen met je kind alle dingen van de bucketlist te doen.

250 dingen die je met je kind gedaan moet hebben.

Het bucketlist boek voor ouders

Doe samen de meest gekke, ongelooflijke en fantastische dingen. Ga samen gigantisch grote ijsjes eten, lak elkaars nagels, doe een winkelkarrenrace in de supermarkt. Niets is te gek! In dit boek staan 250 leuke dingen om te doen als ouder en kind samen. Heb je een doel behaald? Dan kan hij natuurlijk afgevinkt worden! Lukt het om samen alle doelen af te vinken?

Wil je een voorbeeld bekijken? Dat kan! Ik vond een voorbeeld met de eerste zestien punten op de bucketlist online. Voorbeeld bekijken (er wordt een PDF bestand gedownload).

Voor wie?

Dit boek is leuk voor iedereen die kinderen heeft. Er staan allemaal doelen in om te behalen. Heb je je doel behaald? Dan kan je hem afvinken. Zoals je later in deze blog kan lezen gaan wij hem ook invullen, maar wel met een leuke toevoeging! Het is trouwens ook erg leuk om dit boek cadeau te doen. Er zijn nog meer bucketlist boeken te krijgen, maar daarover later meer.

Mijn mening

“Het bucketlist boek voor ouders” is wat mij betreft een boek dat je in de kast zou moeten hebben staan. Er staan ontzettend veel leuke doelen in om te behalen. Sommige zijn heel makkelijk en voor andere moet je een beetje meer moeite doen. Ook wij gaan binnenkort aan onze bucketlist beginnen. Mijn idee is om ze niet alleen af te vinken in het boek, maar overal foto’s van de maken! Daan heeft dan later en het boek en alle bijbehorende foto’s. Het is een super leuke manier om samen veel lol te hebben en herinneringen te maken.

“Het bucketlistboek voor ouder” is een boek met heel veel leuke ideeën om samen met je kind te doen. Ieder gezin zou hem in de kast moeten hebben staan.Specificaties

Het Bucketlist Boek voor ouders

TitelHet Bucketlist Boek voor ouders
AuteurElise de Rijck
Illustrator
UitgeverijLannoo
TaalNederlandstalig
Aantal bladzijden128
UitgavePaperback
Verschijning2017
ISBN9789401441445
Aanbevolen leeftijd

Andere boeken uit deze serie

Er zijn nog meer leuke bucketlist boeken verkrijgbaar, voor ieder wat wils zeg maar!


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Bron (uitgelichte) afbeelding(en); Bol.com


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.