Het grote boek van de Fabeltjeskrant
Recensie

Het grote boek van de Fabeltjeskrant

Het grote boek van de Fabeltjeskrant“, een boek vol jeugdsentiment! Althans, voor mij… Ik heb vroeger altijd de Fabeltjeskrant gekeken en vind het dan ook super leuk dat je het de laatste tijd zoveel terug ziet! Dit boek is zeker een aanrader, ook leuk voor opa’s en oma’s om aan de kleinkinderen voor te lezen trouwens.

Het grote boek van de Fabeltjeskrant

Oogjes dicht en snaveltjes toe…

In het grote boek van de Fabeltjeskrant lees je vijf prachtige avonturen die de dieren nu weer beleven. Allereerst maak je natuurlijk kennis met alle dieren die in het Grote Dierenbos wonen. Kende jij ze allemaal al? Tijdens het lezen van de verhalen moet je niet alleen goed luisteren, maar ook goed kijken! De afbeeldingen in het boek zijn namelijk prachtig.

“In het Grote Dierenbos is weer van alles te beleven. De picknick van Juffrouw Ooievaar dreigt in het water te vallen als Bor de Wolf geen uitnodiging heeft ontvangen. Ook arriveert er een bijzondere nieuwe gast in Fabeltjesland: Peter Panda uit het Buitenste Bamboebos. Verder heeft Stoffel een wel heel bijzondere verjaardagswens. Bovendien maken de dieren zich op voor de jaarlijkse Grote-Dierenbos spelen. In de spannende competitie nemen Team Zwart en Team Wit het tegen elkaar op. Welk team zal er winnen?” (Bron: achterflap boek)

Voor wie?

“Het grote boek van de Fabeltjeskrant” is een boek voor jonge kinderen, met name kleuters vinden het erg leuk denk ik. In het boek zijn vijf losse verhalen te vinden, ideaal om voor te lezen dus. Daarnaast kunnen de kinderen ook naar de illustratie kijken, die zijn namelijk heel erg mooi! Zeker een leuk boek om uit voor te lezen.

“Het grote boek van de Fabeltjeskrant”, laat de jeugdherinneringen herleven.

Onze mening

Ik ken de Fabeltjeskrant natuurlijk van vroeger, maar Daan kent het eigenlijk helemaal niet. Het was dus extra leuk om samen dit boek te ontdekken! Voor mij jeugdsentiment en voor Daan iets nieuws. Niet alleen de verhalen zijn erg leuk, ook de afbeeldingen zijn prachtig! Wat wij ook leuk vonden waren de uitdagingen van de Dierenbos spelen achteraan in het boek. We zijn wel van het dingen ondernemen, vooral parcours vindt Daan helemaal geweldig! Zeker een leuk boek! Heerlijk om samen te lezen, zeker als je het uit je kindertijd kent!

Specificaties

Bron: Bol.com

Titel: Het grote boek van de Fabeltjeskrant
Auteur: Rubinstein
Uitgeverij: Rubinstein Publishing BV
Taal: Nederlandstalig
Aantal bladzijden: 196
Uitgave: Hardcover
Verschijning: November 2019
ISBN: 9789047627265


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Bron afbeeldingen; Bol.com


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.