Hoe tem je een draak 3
Recensie

Film || Hoe tem je een draak 3

Stoere jongens en meisjes opgelet! Vanaf deze week is “Hoe tem je een draak 3″ verkrijgbaar op 4K Ultra HD, (3D) Blu-ray en DVD! Wij kregen een super leuk ”Hoe tem je een draak 3″ en in deze blog vertel ik je er meer over… Want het is echt een aanrader wat ons betreft!

Hoe tem je een draak 3

Wat begon met de onwaarschijnlijke vriendschap tussen een jonge Viking en een echte Helleveeg-draak is nu uitgegroeid tot een trilogie over de avonturen van Hikkie en Tandloos. In dit nieuwe hoofdstuk ontdekken ze eindelijk waar ze voor bestemd zijn: Hikkie wordt het hoofd van het dorp Berk met Astrid aan zijn zijde, en Tandloos wordt de leider van de draken. Dan worden ze geconfronteerd met een levensbedreigend gevaar en valt Tandloos voor een Hemelfeeks-draak op. De vriendschap tussen Hikkie en Tandloos wordt hierdoor meer dan ooit op de proef gesteld.ย 

De film is voor kinderen van 6 jaar ouder, Daan is met zijn bijna 4 jaar dus eigenlijk nog te jong. Toch hebben wij hem samen gekeken en hij vond het geweldig! We kenden deze films nog niet, maar ik ben fan geworden!ย 

Een boek!

Als je Happinessfromme al langere tijd volgt, dan weet je dat wij dol zijn op boeken! Ik vond het dan ook heel erg leuk dat er bij het pakket een boek zat.. Het was ook nog eens niet zomaar een boek, maar een interactief boek!

Laat draken door je kamer vliegen!

Ontdek een verborgen wereld vol actie en avontuur. Breng je favoriete draken en Drakenvliegers tot leven met de magie van Augmented Reality!

Scan de pagina’s met de bijbehorende app en laat Tandloos en zijn vrienden door je kamer vliegen. Kun jij de vurige Haaktand temmen? Leer jij Speknekje achteruit vliegen? Laat zien wat je kunt, stuur actiefoto’s naar al je vrienden en word een echte Drakenvlieger!

Speelgoed van “Hoe tem je een draak 3”

En of een DVD en een boek nog niet genoeg waren, zat er een hele gave draak in ons pakket! Nou daar wist Daan natuurlijk wel raad mee! De draak kan stoom blazen en iets weg schieten. Hij is ook echt heel erg groot! We hebben er al wat uurtjes speelplezier opzitten, ik denk dat we in de draken fase beland zijn ๐Ÿ˜‰ .

 

Mocht je zoon of dochter nu ook fan zijn van “Hoe tem je een draak”, dan is deze draak echt een aanrader om bijvoorbeeld cadeau te doen! Vooral het stoom blazen vindt mijn zoon helemaal geweldig.

Ken(de) jij de films van “Hoe tem je een draak” al? Wat vind jij ervan? Sinds deze week heeft de film er in ieder geval een kleine fan bij ๐Ÿ˜‰


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v.ontvangen product(en) of affiliate link(s).


One Comment

  • Janet

    Dit lijkt me een hele leuke film voor mijn neefjes en nichtjes of voor de kinderen uit mijn klas. Wij hebben daar begin dit schooljaar een deel gezien en alle kinderen zaten met smacht te kijken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.