Juf Roos gaat op vakantie
Recensie

Juf Roos gaat op vakantie, het theaterverhaal!

Juf Roos gaat op vakantie” is één van de drie boeken van Juf Roos die begin oktober 2018 uit zijn gekomen! Ze heeft meer dan 96.000 abonnees op YouTube en is een echte hit onder 2- tot 6-jarigen. Juf Roos beleeft samen met haar buurjongen Gijs avonturen waarin bekende Nederlandstalige kinderliedjes tot leven komen. Als je blij bent en Verjaardag zijn twee stevige kartonboeken en Juf Roos gaat op vakantie is het boek bij de Juf Roos-theatervoorstelling die dit najaar door Nederland tourt.

Juf Roos is een grote YouTube hit onder het kleine publiek! Ze tourt nu door het theater en het hele theaterverhaal kan je in dit boek terug lezen!

Juf Roos gaat op vakantie

Juf Roos gaat op vakantie achterkant

Juf Roos staat dit najaar in de theaters en hierop is dit boek gebaseerd! Je ziet het verhaal nu niet voor je, maar je kan het zelf in je eigen tempo lezen! In het boek kom je allerlei liedjes tegen die je zelf kan zingen, of die je op kan zoeken op YouTube en zo mee kan zingen en dansen!

Juf Roos en Gijs gaan op vakantie, maar ze komen allerlei hindernissen tegen. Gelukkig hebben ze goede ideeën om dit allemaal op te lossen! Lees jij hoe ze hun vakantie beleven?

“Juf Roos gaat op vakantie is het voorleesboek bij de Juf Roos-theatervoorstelling. Voor eindeloos plezier, ook buiten het theater. Juf Roos en Gijs willen graag op vakantie. Maar wie past dan op het hondje dat Gijs heeft gevonden? En waar moeten Juf Roos en Gijs gaan slapen als hun tent kapot is? Van Tante Tulp mogen ze bij haar op de boerderij komen logeren. Maar als ze daar aankomen is Tante Tulp nergens te bekennen.”
(Bron:  achterflap boek)

Voor wie?

“Juf Roos gaat op vakantie” is een boek voor voor alle kinderen die dol zijn op Juf Roos! Met name kinderen in de leeftijd van twee tot zes jaar zijn dol haar. Juf Roos gaat op vakantie is meer een voorleesboek, maar de twee andere nieuwe boekjes “Als je blij bent” en “Verjaardag” zijn kartonnen boekjes die de kinderen zelf kunnen lezen.

Een leuk (theater)verhaal, ondersteund door allemaal liedjes die makkelijk op het YouTube kanaal van Juf Roos af te spelen zijn!

Onze mening

Daan is al vanaf jongs af aan een hele grote fan van Juf Roos! Hij vindt het heerlijk om de afleveringen te bekijken en de liedjes te luisteren. Nu hij was ouder is, gaat hij gezellig mee zingen! Het boek viel dan ook goed in de smaak! We lezen het verhaal en als er een liedje voorbij komt, dan zoeken we die op op YouTube en luisteren we hem voordat we weer verder lezen. Zeker een aanrader voor kinderen in de leeftijd van twee tot zes jaar. 

Specificaties

Juf Roos gaat op vakantie

TitelJuf Roos gaat op vakantie
AuteurFrank Jan Horst & Rogier Visser
Illustrator
UitgeverijDe Fontein
TaalNederlandstalig
Aantal bladzijden64
UitgaveHardcover
Verschijning2018
ISBN9789026147333
Aanbevolen leeftijd2-6 jaar

 


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Bron (uitgelichte) afbeelding(en); Bol.com


 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.