kietelmonster
Recensie

|| Recensie || Kietelmonster

“Kietelmonster” geschreven door Édouard Manceau, een boek waarin je de kans krijgt om het monster helemaal uit te kietelen! Zo hoef je zeker in de nacht niet meer bang te zijn voor monsters… Kietel je mee?

Kietelmonster

Hé, lelijk monster! Ik ben lekker toch niet bang voor jou!

Het boek

Kietelmonster
Bron afbeelding: Bol.com

Ken jij een monster? Voor monsters hoef je niet bang te zijn en zeker niet voor dit monster. Dit monster kan je namelijk op iedere pagina lekker uit kietelen! Overal waar je het monster kietelt, wordt hij een stuk minder eng. Je kunt net zo lang kietelen totdat hij helemaal weg is. En als hij dan weer komt? Dan begin je gewoon lekker opnieuw met kietelen!

“Hé, lelijk monster! Ik ben lekker toch niet bang van jou! Er is een manier om een monster weg te jagen: je moet hem kietelen! Kietel hem overal, onder zijn voeten, onder zijn armen, in zijn buik, net zolang tot hij helemaal weg is. Doei doei, kietelmonster! Dit boek is niet alleen een feest om naar te kijken en om voor te lezen, het helpt kinderen ook om over hun angst voor de nacht heen te komen. Op een vrolijke manier verander een lelijk monster stukje voor stukje in een vriendelijk nachtlandschap waarin het heerlijk rustig slapen is.”
(Bron:  achterflap boek)

Voor wie?

“Kietelmonster” is een boek voor kinderen vanaf een jaar of twee tot en met een jaar of vijf. Zeker als je kindje bang is voor monsters! Als ze nog wat kleiner zijn dan kan je samen het boekje lezen en kan je kindje het monster lekker uit kietelen. Zodra ze wat ouder zijn, weten ze precies wat ze moeten doen en kunnen ze zelf het monster uit kietelen. De prenten in het boek spreken namelijk voor zich.

“Kietelmonster” is een super leuk boekje! Welk kind vind het nou niet heerlijk om een monster keer op keer uit te kietelen? Weg met die monsters…

Onze mening

Daan is de laatste tijd helemaal gek van monsters. De helft van de tijd is hij zelf een monster en komt hij mij op eten. Het monster boekje kwam dan ook als geroepen! Hij kietelt het monster dagelijks… Als hij zelf een monster speelt en ik zeg ga weg monster, dan zegt hij, nee mama, kietelen! Ik kietel hem dan helemaal uit en dan is het monster even weg. Heerlijk hoeveel fantasie kleine kinderen hebben. Mijn conclusie is dan ook dat het een heerlijk boekje is, waar je samen veel plezier mee kan beleven!

Specificaties

Kietelmonster
Bron afbeelding: Bol.com

Titel: Kietelmonster
Auteur: Édouard Manceau
Uitgeverij: Paolo
Taal: Nederlandstalig
Aantal bladzijden: 30
Uitgave: Hardcover
Verschijning: Maart 2017
ISBN: 9789082545388
Leeftijd: 2-5 jaar

Bestel de Hardcover (€ 14,90)

 

 

 

 


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, InstagramBloglovin of Pinterest?

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.