Knutselen met hout
Recensie

Knutselen met hout | Recensie

“Knutselen met hout” geschreven door “Sabine Lohf” is een boek vol met knutselideeën. Niet zomaar knutselideeën, maar boordevol beschrijvingen van dingen die je zelf met hout kunt maken! Wat zou jij willen maken in de houtwerkplaats? Knutselen met hout is al geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Knutselen met hout

Meer dan 150 creatieve ideeën!

Heb jij een kleine klusser in huis? Of ben je misschien wel een grote klusser, die graag met kinderen aan het knutselen is? Dan voel jij je vast helemaal in je nopjes in de houtwerkplaats. Waarschijnlijk heb je creatieve ideeën genoeg, maar je kent vast nog niet alle 150 creatieve ideeën die in dit gave boek te vinden zijn.

Het boek staat boordevol foto’s, zodat je aan de hand van de stappenplannen gemakkelijk zelf aan de slag kunt! Je begint natuurlijk met het verzamelen van alle materialen die je nodig hebt en gaat dan stap voor stap aan de slag. Je eindigt met je eigen project van hout, die helemaal af is!


“Welkom in de grote houtwerkplaats. In dit boek zijn meer dan 150 creatieve ideeën verzameld voor kleine en grote handen: krokodillen van schors, een lattendoolhof, een pollepeltheater, ijsstokjes-sterren, een fruitkistentrein… Hier kun je lekker zagen, timmeren en boren, maar ook veel schilderen, lijmen en spelen.
Door de tips en tricks ontdek je waar je hout voor de knutselprojecten kunt vinden, welke gereedschappen je er het beste voor kunt gebruiken, of hoe je een gat in een plank zaagt. Dit boek is een verrassende schatkist voor iedereen die van hout houdt.

  • Plank of schors? – Welke soorten hout zijn er?
  • Vijl of schuurpapier? – Welk gereedschap is het beste?
  • Zagen, snijden, boren. – Zo moet je het doen!
  • Met veel foto’s. – En stap voor stap uitleg!
  • Hout verzamelen in het bos. – Maar wel volgens de regels!”
    Bron: Achterkant boek

Voor wie?

Knutselen met hout is een boek voor klusliefhebbers! In principe is het boek al geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar (natuurlijk wel onder begeleiding van een volwassenen). Grotere kinderen kunnen natuurlijk zelf aan de slag met hun eigen projecten van hout. Dankzij de duidelijke afbeeldingen en een fijn stappenplan kunnen ze zelf een heel eind komen!

Knutselen met hout

Onze mening

Knutselen met houtDaan is met zijn 4 jaar nog te klein om er zelf mee aan de slag te gaan. We hebben het hele boek al minstens 3 doorgebladerd en hij wil alles wel maken! Ons eerste project wordt een vogelhuisje en daarna denk ik dat onze hele tuin vol komt te hangen met allemaal houten kunstwerken. Hij is in de schuur namelijk al druk aan het zoeken naar allemaal restjes hout die hij kan gebruiken voor zijn projecten. Dit boek is ook super leuk om cadeau te geven aan kinderen die van klussen houden!

Specificaties – Knutselen met hout

Knutselen met hout
Bron afbeelding: Bol.com

Titel: Knutselen met hout
Auteur: Sabine Lohf
Uitgeverij: De Vier Winstreken
Taal: Nederlandstalig
Aantal bladzijden: 164
Uitgave: Paperback
Verschijning: September 2019
ISBN: 9789051167597
Leeftijd: 3-12 jaar


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


Benieuwd naar meer recensies? Neem dan zeker eens een kijkje op deze pagina waar alle recensies verzameld worden… Van boeken voor baby’s tot boeken voor volwassenen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.