Later word ik
Recensie

Later word ik… Beroepengids voor kleuters!

Later word ik…” geschreven door “Marianne Bussen en Ron Schröder” is een boek vol met beroepen! Sommige beroepen willen alle kinderen wel uitvoeren; piloot, juf, brandweerman, zuster… Maar wat nou als olifantenwasser iets is dat bij je past? Dat en veel meer beroepen vind je in super leuke boek voor peuters en kleuters!

Later word ik stewardess, of nee schrijfster, misschien is visser zijn wel leuk? Het valt niet mee om een keuze te maken uit al die beroepen!

Later word ik…

Later word ik...

Wat zijn er veel beroepen! Als klein kind kan je natuurlijk nog volop fantaseren over wat je allemaal worden wilt! Waarschijnlijk ken je als klein kind nog niet eens alle beroepen… Dat is waar dit boek goed van pas komt, want in deze beroepengids voor kleuters vind je een heleboel beroepen terug! Je leest over de bekende beroepen, maar er komen ook onbekendere beroepen voorbij! Op elke dubbele pagina lees je over een nieuw beroep met prachtige illustraties!

“Weet jij al wat je later wilt worden? Droom je ervan om hoog door de lucht te vliegen als piloot of stewardess? Zou je het liefst elke week in een groot stadion op het voetbalveld een balletje trappen? Wil je mensen of dieren helpen als ze ziek zijn? Of maak je anderen blij door te zingen en te dansen? In dit boek vind je veertig versjes over allerlei beroepen – van ijscoman tot tandarts!”
(Bron:  achterflap boek)

Voor wie?

“Later word ik…” is een boek voor peuters en kleuters. Het is heerlijk om hem samen met de kinderen te lezen en de fantasie de vrije loop te laten gaan over de verschillende beroepen. Daarnaast is het ook een leuk boek voor kinderen die net kunnen lezen. Ze kunnen lekker zelf het boek doorlezen en ook zo ook nog eens hun lees skills oefenen!

“Later word ik…” is een super leuk en leerzaam boek voor jonge kinderen!

Onze mening

Een super leuk boek! Samen met Daan heb ik hem gelezen. Niet alleen Daan vond het leuk om nieuwe beroepen te ontdekken, ook ik heb er echt van genoten. Het valt niet mee om een beroep te kiezen voor de rest van je leven! We hebben samen veel lol gehad en hebben bij sommige beroepen een rollenspelletje gedaan. Echt een aanrader om lekker mee aan de slag te gaan met jonge kinderen!

Specificaties

Later word ik...

Titel: Later word ik…
Auteur: Marianne Busser & Ron Schröder
Uitgeverij: van Holkema & Warendorf
Taal: Nederlandstalig
Aantal bladzijden: 96
Uitgave: Hardcover
Verschijning: Oktober 2018
ISBN: 9789000363797

|| Meer informatie en bestellen; Later word ik…


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


Bron (uitgelichte) afbeelding(en); Bol.com Partnerprogramma

12 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.