Supercoole LEGO ideeën uit de ruimte
Recensie

Supercoole LEGO ideeën uit de ruimte

Supercoole LEGO ideeën uit de ruimte is alweer het vierde deel in deze leuke serie. Dit keer helemaal gericht op het thema; de ruimte. LEGO is al decennia lang het populairste speelgoed op de wereld en dat is ook niet zo gek! Je kunt zoveel met Lego. Daan is ook echt een lego fan, hij vindt het niet alleen leuk, hij bouwt de sets ook met gemak in elkaar. Het boek Supercoole LEGO ideeën uit de ruimte is dan ook zeker goed aan hem besteedt.

Met lego kan je dus heel veel. Natuurlijk kan je de set in elkaar zetten, maar wat dacht je van rollenspellen of bouwwerken maken die je helemaal zelf bedenkt? Dat laatste is niet altijd even gemakkelijk, dus wat is het fijn dat het boek Supercoole LEGO ideeën uit de ruimte je ermee kan helpen! Zoek alle benodigde stukjes bij elkaar en aan de slag! Geen ruimte van? Bekijk hier de andere boeken uit de serie.

Supercoole LEGO ideeën uit de ruimte

In het Supercoole LEGO ideeën uit de ruimte boek vindt je de leukste ruimte bouwwerken. Waar je bij de bouwdozen altijd alle steentjes bij de hand hebt, moet je ze voor de ideeën in dit boek allemaal nog bij elkaar zoeken. Je zult misschien niet alle blokjes hebben, of de juiste kleuren, maar dat maakt helemaal niet uit. Zoek naar passende oplossingen en bouw zo de mooiste ruimte bouwwerken in elkaar.

Bouw stap voor stap

Ieder project doorloop je stap voor stap. Aan het begin vind je een handige onderdelenlijst, gevolgd door duidelijke afbeeldingen en in stappen wordt vervolgens alles uitgelegd. Zonder nieuwe LEGO te kopen kan je thuis dus lekker aan de slag met de LEGO die je al hebt, maar je kunt wel nieuwe projecten in elkaar bouwen.

Supercoole LEGO ideeën uit de ruimte - boek

Onze mening

Met bakken vol LEGO in huis zijn wij blij met dit boek! Daan speelt heel veel met LEGO. Hij vindt zowel het in elkaar bouwen van sets als het bedenken van eigen bouwwerken leuk. Dankzij dit super toffe boek kan hij nu mooie projecten in elkaar bouwen met de LEGO die hij al heeft. Het leuke is ook dat hij dankzij de projecten in dit boek ook weer nieuwe inspiratie krijgt voor zijn eigen bouwwerken.

In het boek staat duidelijk aangegeven welke stukjes LEGO je nodig hebt. Natuurlijk wil je het bouwwerk het liefste in de kleuren maken die aangegeven staan, maar soms ontkom je er niet aan om toch voor andere kleuren te kiezen. Dat is natuurlijk helemaal niet erg, want het gaat om het plezier van het bouwen. Wij zijn allemaal heel enthousiast over dit boek en vinden het zeker een aanrader voor iedere LEGO fan.

Vlieg door de ruimte met deze geweldige LEGO bouwideeën. 3, 2, 1… Ready for take-off!

Titel: LEGO ideeën uit de ruimte | Auteur: Sarah Dees | Uitgeverij: Condor | Taal: Nederlandstalig | Aantal bladzijden: 160 | Uitgave: Paperback | Verschijning: Oktober 2023 | Leeftijd: vanaf 7 jaar

 

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.